[silindi] bugun fırında tavuk,pilav,cacık yaptım çörek yaptım birde sizde neler var yarın için fikir alayım ☺️
bikerem [silindi] tarhana çorbası,pirinc pilavi,kuru fasulye,bamya,karniyarik,kadayıf,salata. yogun bir sınav haftasındayim. Bi kac cesit yaptim ki 2 3 gun rahat edeyim diye.
Oznurckose1 [silindi] yayla çorbası, fırında pırasalı börek var yanına ufak ufak karışık trşu vs hepsini canım istedi aşeriyorum resmen🙈
Kalbimmmm [silindi] kurufasulye pilav salata turşu morlahana yogurtlu salatası arabaşı çorbası ve azda hamuru yaptım
TuruncuLimon [silindi] hazir et döner aldım tavada pişirdim dünden kalan pideleri küçük ve küp küp doğradım ezana yakın üzerine salçasını ve tereyağını yakacağım çok lezzetli oluyor tavsiye ederim malum biz bursadayız yapmazsak olmaz 😍💁🏻♀️
Splash-Splash-Love Afiyet olsun Güveç , Kırmızı et haşlama, şehriyeli pilav, mercimek çorbası, salata, nugget ayva tatlısı 😂😂
Liyosunannesi [silindi] Keşkek çorbası Köri soslu tavuk Pirinç pilavı Patates püresi Un dolması Salata 🌺
Oznurckose1 prensannesi1111 pırasa çok sevdiğim için severek yapıyorum canım yufkalı ayrı bu yaptığım yufkasız unla yapıyorum oğlumda bende severek yiyoruz 😊 içerisine havuç da rendeliyorum İnternetten bakıyorum tarifine çok güzel tarifler var 😊