Bnur 53 günlük bebeğimin başında kepek gibi şeyler var. Sanırım konak oluyor. Nasıl geçirebilirim lütfen yardımcı olun 🙄
Kalbimmmm Bnur annesi hic merak etme güzelce hakiki zeytinyagı sür 15 dk bekle konak taragı ile tara kabuklar dökülcek inan geciyor benım almadıgım kullanmadıgım konak kremı kalamadı zeytınyagı kırtardı bizi
Vanilya Bnur Canım mustela Konak önleyici kullan. Doktor bunu tavsiye etmişti iyice durula geçti bizimki
ikizlerinannesi2985 Bnur bebe yağı sürün, 10 dk bekletin sonrasında ince uçlu tarakla geriye doğru tarayın. Kabuklar kalkıyor zaten. Sonrasında yıkayın. Bizimki 4 seferde bitti☘️
Bnur Kalbimmmm ikizlerinannesi2985 Vanilya mina00 Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için güzel anneler Allah razı olsun 😍
Ozgdfn Bnur cep sodasini çok hafif sulandırıp kızımın başına sürdüm masaj yaparak sonra on on beş dakika ince tarakla taradim.banyo yaparken de şampuanliyken taradım pul pul döküldü hemen
Elayimin Bnur hindistan cevizi yagi dün yaptim asla bi tane bile kalmadii basina güzelce sür bebegin Masaj yap sonra tarakla güzelcw Tara sonra sampuanla yika harika sonuc Aldim bebegimin derisi tertemiz oldu