Pinkbery Arkadaslar bu yaza bebeğim 9. Ayında olacak. Bebek dostu otellere bakıyorum. Bodrumda daha önce gittiğiniz ve memnun kaldığınız oteller varmıdır. Yardımcı olabilecek arkadaslar varmı
Regen Pinkbery turizmciyim ben bütçeniz nedir? Maddi sıkıntı yoksa tabiki voyage türkübü yada voyage torba
Thesra Pinkbery Bodrum da mavi yakamoz otelde konaklamıştım fiyatı oldukça uygundu bence çocuk için ideal bir butik otel tarzı var zaten denize de yakın yemekleri de güzel sahipleri de oldukça iyimser tavsiye ederim ☺️☺️
Pinkbery Regen balayı için tercih etmiştik türkbükündeki voyage. Bizim gidecegimiz tarihte 10bin lirayı buluyor canım. 😒 Eşim ve bende turizmciyiz:) ama ben bebekle denenmiş memnun kalınan otelleri merak ediyorum acıkcası. Bütcemiz 5bin maksimum
Sumeyyee Ya çok güzel oteller var ama aşırı pahalı😭 yani güzel bi tatil için en az 5 bin şart sanırım🤦🏼♀️
Regen Pinkbery valla gidip deneyip memnun kaldığım bir yer olmadı bebeğimle çünkü malum bebeğim 3 buçuk aylık 😬 size bol şans diliyorum 😄 inşallah bulur ve güzel bir tatil yaparsınız 🙏🏻
Pinkbery Regen antalyadada çok turist oluyor aşırı ya.üstsüz güneşlenen kadinlar falan😂 bodrum daha derli toplu ondsn orayı tercih ediuorum.çok teşekkür ederimm
giz Pinkbery bodrumda yasayan biri olarak size sunu soyleyebilirim buraya gelip harcayacaginiz parayla bence kisa bir yurtdisi yapin. İnanin cok pahali ve degmez nacizane fikrim..
giz Pinkbery antalya falan arastirdiniz mi hic daha uygundur bodrumda . İnsallah icinize sindigi gibi olur 🙏