elizitosunannesi Ayı doldurduk ve 6600 gr çıktı. 200 gr almış. Sadece ilk ay 1 kilo aldı gittikçe 750 500 400 azaldı, mama vermeyi denedim onu da almıyor. Sütümü sağıp biberonla vermeyi deniyorum çok az içiyor. Doktor gelişimi iyi diyor ama böyle birsey yasayıp çözüm bulan var mı
Meryemcez elizitosunannesi benim bebeğimde 6100 gr olmuş 6 gün sonra 5 aylık olacak neredeyse bu ay hiç kilo almamış grip olmuştu belki grip etkiledi ama doktor sorun yok gayet iyi dedi
uyumayankoala elizitosunannesi canım bizde 4,5 aya kadar çok güzel kilo aldık 7 kiloyduk şimdi 6.aya girdik ve 7.400 olmuş. 2 ayda 400 gr almış sadece doktor iyi dedi mama verebilirsin dedi ama ben aç olduğunu doymadığını düşünmüyorum ataklar diş derken büyüdükçe kilo alma gramı düşüyor malesef sıkma canını
elizitosunannesi elifhanimm biberonu reddediyor göğsümüde ne kadar emiyor bilmiyorum sütüm epey azaldığını hissediyorum, kötü olan açlıktan ağlamıyor istahsız 5 saat aç kalsa mızışdamaz uykusuz değilse
elifhanimm elizitosunannesi ben size ısrarla emzirmenizi ve sütünüz azsa doktor tavsiyesi ile kpnusup mama verin. Bakın benim oğlumda ilk ay çok az kilo aldı ben de onu saat başı besledim ama bizimkinin farkı sütüm azdı ve benim ki iştahsızdı. Ona rağmen iyi geldi kilosı çünkü 2,3 saat hiç beklemedim sürekli emzirin hem sütünüz artar ten teması bol bol
elizitosunannesi Meryemcez sadece bu aylık mı, bizim her ay gittikçe azaldı 2-3 ay arası 480 gram aldı mesela
elizitosunannesi elifhanimm ilk aylar maalesef doktorun tavsiyesiyse 2 saatte bir emzirdim saatle, zaten kırkımız çıkar çıkmaz regl gördüm sütüm o yüzden hep dalgalı bi iyi geliyor bi az, işe de başladım süt sağıp bırakıyorum bitirmiyor bile :/
151120 Bende daha yeni böyle bi post açtım sanırım sen oraya da yazmışsın aynı şeyler bizde de var asla biberon almıyor mama yemiyor ne yapcam bilmiyorum işe başlicam birde