Lacivert 2.5aylık bebeğim var takibini yapacak uzman bir hekim arayısındayım varmı memnun oldugunuz bi isim
eylulmin Lacivert Ben Karamürsel’deyim. Yalova tarafında Aktif hastanesinde Aybala hanım var. Çok iyi ve çok ilgili doktordur.
EAS Gürkan altun var çok iyi bir doktor aynı zamanda çocuk kardiyologu. Çok ilgili ve tane tane anlatan bir doktor
Lacivert EAS bu ismi de Google da gördüm siz gittiniz demek yorumları çok iyiydi acaba sadece kalp hastalıklarımı genel takip de yapıyormu
Lacivert sokomel siz görüştünüz mü hiç? Erdal beyi biiyorum ve gitsek mi diye düşünüyorum bende medikalde baska doktora götürüyorum da.
Lacivert AyPerisiVeGokPrensininAnnesi farketmez benim için yeterki uzman ve ilgili biri olsun medikalde iki doktor değiştirdim tam olarak memnun kalamadım.
sokomel Lacivert evet görüştüm medikalde başka doktorlarla da görüştüm ama erdal bey diğerlerine göre daha ilgili geldi. ki rutin kontrole gittiğimizde pandemi var muayeneye gerek yok diyen doktor bile oldu medikalde ama erdal bey diğerlerine göre iyi.
EAS Lacivert evet gittim bebeğim ilk doğduğunda kalbinde belirgin üfürüm vardı o yüzden gitmiştim. Genel takibe de ona gitmeye başladım memnun kalınca
sevdaguel Yahyakaptanda Bilge Çelikkol var önceden medical parktaydı ilk çocuktan beri ona gidiyoruz.gidemediğimiz zaman her sorumuzda hemen yanıt verir hiç bekletmez bu çok önemli benim için o yüzden öneririm.
GunesliHayat Lacivert klinik doktoru olarak Mehmet Suat Gürkan,hastane doktoru olarak Özel Kocaeli Hastanesi-Yusuf Kuşdal 👍🏻