yagmurozgul Daha oncede bu konuda danismistim ama kizim 2 yasina haftaya giricek ve cumle kurmuyor, nasil olucak😩
ehlenmomyy yagmurozgul canim benimkide su icicenmi diye sormaktan su icicem demeyi yeni ogrendi ilk cumlelerimiz henuz daha konusur insallah😇
Serapveminikleri yagmurozgul 2 yaşından SONRA başlar 2 kelime birleştirme Dr. Öyle demişti ondan dolayı sorun etme konuşuyorlar eğer ki kelimeleri varsa bekle 🙏
Mom987 yagmurozgul Yorumları okudum önce tv izlemesin. Sonra hergün 1 etkinlik yapın yatmadan önce kitap okuyun özellikle gün içinde yağıtığınız işlere onu da dahil edin sohbet edin bu ne sorusunu sorun. Çok işe yarar.
yagmurozgul Serapveminikleri aaaa evet kelimeleri var bekliyorm bende. Yasitlari oyle bi konusuyoki insanin morali bozuluyor
Serapveminikleri yagmurozgul Her bebek bir değil cnm kardeşler arası bile farklılık varken etraftaki çocuklarla kıyas yanlış 😍
yagmurozgul Guligul dogdugundan beri o kadar cok konusuyoruz ki, ama ona hadi soyle dedigimde ı ıhh diyop kaciyor
Guligul yagmurozgul o derdini anlatmadan siz anlayip aksiyona gectiginizden konusma geregi duymuyordur. Tv tablet telefonu kesip, kitap okuma ve kelime kartlarini anlatmayi artirinca ise yarayacaktir. Cok cakallar ya ne zaman ne konusacaklari belli olmuyor 😊
yagmurozgul Guligul evet beden diliyle gostererek o kadar iyi anlatiyorki hemen anliyorm ve anlamamis gibi yaptigimda sinirleniyor😂 kaciyor benden 😂 tamamen bugun itibariyle kestim bakalim neler olucak