MehmetefeM21 Arkadaşlar oğlum 4. Aya gircek sizce ek gıdaya başlasammı çünkü gelişimi geride biraz doktorumada danışacam tabi bakalım ne diycek bize aranızda başlayan varmı ?
Bhr28 MehmetefeM21 4.5 aylıkken doktor kontrolünde başladık sizde doktorunuza danışın isterseniz. 6. Ayda başlayan da var daha erkende en iyisi doktor tavsiyesiyle başlamak
Ylcmelis MehmetefeM21 kaç kg bebeğiniz biz 4aylık olduk dün bende başlamayı düşündüm ama biraz daha bekleyeyim dedm en azından 2hafta dha geçsin dedm 5.ayındada başlayabilirim şu anda hatta 3.aydan beri cici büsküvisi +mama +meme gidiyoruz
melektolga Doktoruna danış ama ben meyve püreleri veriyorum,zaten üstündede 4.aydan sonra verilir diyo şimdi linçleyen olacaktır belki ama yurt dışında 4.ayda. Sonra ek gıdaya başlıyorlarmş.
Gokce07 melektolga merhaba ben cok hevesliyim ek gıda icin 4 aylığız arada hurma elma falan yalatıyom ama tam anlamıyla baslamak istiyordum orda öylemiymiş🙈
humamomss 10 gün sonra bizimde 4 ay kontrolümüz var doktorumuz 4. Ayda başlarız dedi bende merakla bekliyorum
MehmetefeM21 Seliiiin39 5 kilo yani sadce gram almış Günay kontrolü var 4 ay baklm almmssa doktra danışp vercm meyve püresi falan
Seliiiin39 MehmetefeM21 şuan bu ayda meyve püresi veremezsiniz ama zaten verseniz de doyarak yemeyecek ki tadım ayındasınız şuan ne kahvaltı ne çorba hiçbir şey veremezsiniz çok küçük şuan
Seliiiin39 MehmetefeM21 canım bebeklere hurma 8.ayda tattırılır ek gıdaya bu şekilde başlanmaz zaten bence daha uygun başla
yusufumyasemin Eyllebr hım şu ara geceleri azda olsa belli saatler arası uyku düzeni oldu ama gündüz çok düzensiz resmen uyutma diye ağlıyor
Eyllebr yusufumyasemin benım tam tersı gunduz uykusu çok ıyı gece uykusu olsa bile uyumuyor zor uyutuyorum
yusufumyasemin Eyllebr o çok kötüymüş, benimki şuan çıldırıyor uykudan ama ne ayak ne beşik ne kucak hiç bi şekilde uyumuyo ama 11 gibi gidiyo gözler ama erken kalkıyor 3 4 gündür bakalım daha kaç değişik uyku şekline dönecek