Ezgialp Hanımlar bebeğim 3 ay 24 günlük, yavaş yavaş sütüm çekiliyor galiba sağdığımda 30cc anca çıkıyor emmeyi seven bir bebek aslında memeyi seviyor ama sütüm yok. Mama+meme şeklinde besleniyor, gece mama ile beslendikten sonra sabah o uyurken sağıyorum 30cc çıkıyor. Bu aralar bir de aşırı derecede hem memeyi hem biberonu reddediyor istiyorum ki memeyi seviyor bari dolu dolu emsin ama yok, sütümü artırmak için ne yapayım günde 3 lt su içiyorum bunun dışında gerçekten işe yarayacak tarifleriniz varmı? (Humana still tea çayı da içiyorum)
Tatlisannedilekk Ezgialp tahin helvası, dereotu, bulgur pilavı, soğan, petibör bisküvi, komposto,rezene süt yapıyor canım😉 un helvası, magnolya çok süt yapıyor bende
Alayay Ezgialp şokta satılan maltanayı söylemişlerdi dün içtim bi tık iyiydi sütüm . Bide momstok anne çayı sipariş ettim biz de aynı durumdayız bol bol olsun inşallah sütlerimiz
Mom42 Ezgialp canım ben de 3 ay 16 günlüğük bebeğim aynı durumdayım fakat 3 gündür kahvaltıda yulaflı yumurta yapıyorum aşırı faydasını gördüm bi dene istersen ne olur ne olmaz
YouTube Bol bol su iç canim hoşaf yap onların suyunu kuru yemiş ye Antep fıstığı badem tabi alabilirsen varsa durumun
Ezgialp YouTube çok teşekkür ederim, badem her gün yiyorum süt yaptığını duyduğumdan beri su da çok içiyorum ama bakalım inşallah çoğalır yine 🌸
Ezgialp Tatlisannedilekk bulgur pilavını çok severim çok da pişiririm ama bana çok etki etmedi sanırım😔 teşekkür ederim 🌸
Ezgialp Alayay amiinn inşallah, ebebekten promalt içeceği aldım bi süre içtim şimdi bıraktım belki artırıyordu tekrar içmeye başlayayım, teşekkür ederim 🌸
Ezgialp Mom42 yulaflı yumurta da iki günde bir yapıyorum kahvaltıda, eşim diyette olduğu için o da yiyor, süte yulaf kuru incir badem atıp da yiyorum bir öğün şekilde ama olmayınca olmuyor sanırım 😔 teşekkür ederim yanıt için 🌸
Ezgialp aksam_ jokerde satılan bi malt içeceği varmış hurma ile yapılan onu da deneyeceğim, teşekkür ederim sağolun 🌸
Ezgialp Hpy_03 ah ahh su içmekten bir hal oldum desem yeridir☺️ protein de eksik etmem ama inşallah artar sütüm, teşekkür ederim sağolun 🌸
Yerfistigininannesi Ezgialp 1bardak süt 10findik 2hurma1kuru kayısı tarçın hepsini bilendirdan çekip icin baya sut yapıyo bide gundr 3e yakın su mutlaka
Yerfistigininannesi Ezgialp tadı da harika oluyo dikkat edin kilo aldırmasin🤭hs birde incirde koyabilirsiniz