Asafeymeninannesi Fevziyeakdmr Alerji durumunda yüz daha pütürlü hale geliyor. Alerjiye pek benzetemedim. Yüzü dışında başka bir şikayetiniz var mı ? Mızmızlık,geçmeyen gaz sıkıntısı,kulak arkası kabuklanması,gürültülü kaka,kakada kan yada mukus halleri ?
Fevziyeakdmr Kızlar 3 aylık kızım ara ara yüzü böyle oluyor ama anlık geçiyor gün içinde sürekli değil
Fevziyeakdmr Bir de sanki yüzüyle çok uğraştığı zamanlar oluyor elleriyle yüzünü kafasını gözünü oyuyor resmen bazen ondan mı yoksa alerji mi bilemedim
Med Fevziyeakdmr dr bi baksın cnm belki alerji değildir arada oluyor öyle. Kakayı da takip et kan falan görürsen alerji testi yaptırırsın.
Fevziyeakdmr Hvnannesi inşallah öyledir canım ara ara oluyor ama hemen geçiyor gün içinde günler falan sürmüyor
Fevziyeakdmr Asafeymeninannesi kakası gürültülü ve mukuslu onun dışında başka bir şey yok bir kere doktorumuza sesli kaka yaptığını söylemiştim anormal bi durum değil sesli yapması normal demişti
Asafeymeninannesi Fevziyeakdmr Bizim yüzümüz bu haldeydi. Çok sonradan kakasında kan gördük. Çok mızmız ve sürekli ağlayan bir bebekti. Büyük oğlumda ise ağlama halleri,mızmızlık vs hiç olmadı. Onunda kakasında 6 aylıkken kan görünce durumun farkına vardık. İlerleyen zamanda şikayetleriniz artarsa alerji doktoruna götürürsünüz miniği
Fevziyeakdmr Asafeymeninannesi maşallah Allah esirgesin ☺️ Teşekkür ederim bizde de mızmızlık huzursuzluk vs yok ama ilerleyen zamanlarda bunlar artarsa test yaptırırız artık