maestro Klübe Hoşgeldiniz 🥳🥳 Sürekli kucakta, uyurken üstünüzde, yatağa koyulunca zıplayan, 1 dk olsun ayrılamadığınız bir bebeğiniz varsa kaç aylık, cinsiyet ve durum bilgileriniz ile bu posta başvurup klübe üye olabilirsiniz 😂
mirayyy20-20 maestro sürekli bana tutunup hatta tırmanıp ayakta duracakmis kendisi 10 ayina girmek üzere olan bir prenses. Ama ben işe başladıktan sonra böyle oldu 😔
23082020 maestro 3 aya kadar hep üstümde uyudu çok şükür sonra uykularda sadece ayrıldı geri zamanda bitişiğiz yaka iğnem olur kendisi ama babasını görünce hemen ona atlar sağolsun pamuk prensesim şuan 7 ay 23 günlük 🥰
Bilgeanneler maestro 10 ay 22 günlük yapışık bir ikizim var. 😂 Tuvalette bile rahat yok takık bana 🙈Uykularımız bile beraber. Babası gelince rahat ediyorum. Evden çalışıyorum bir de asla rahat vermiyor.🤓 Bende bekliyim kenarda kaç aylık olunca acaba kendi kendine oyalanabiliyorlar.🤪
maestro mirayyy20-20 off kıyamam.. olsun işten gelince annesinin tadını doyasıya çıkartıyor demek ki 💕
mirayyy20-20 maestro evet neyse ki annesi tekrar uzaktan eğitime geçti umarım giderim korkusunu atlatır miniğim ❤️
Didemert maestro 10 ay 26 günlük birlikte uyuyoruz birlikte yemek yiyip lavaboya birlikte giriyoruz asla bensiz bişey yapmıyor kafamı çevirdiğim an bile çenemden tutup yüzümü kendine çekiyor bence ben bu klübün enleri arasına girmeyi hakediyordum 😂
Mom0988 maestro Kro 3.5 düz 1.5 aylık erkek bebek kendisi 4.Bebeğim üstelik baktı ki ondan başka 3 çocuk var kendini baktırmak için uyku dahi uyumuyor 😬😬
sarpinko 14aylik resmen gölgem.hatta dun birden döndum yine arkamdayms yere dustu carptimda.tuvalet banyo her sey birlikte.tuvalette nasil duruyosa artik koku moku hak getire😅
Mommysharkdoodoodoodoo maestro bunun bende yürüyen ama el bırakmayan illa tene temaslı Banyoda tuvalette bile birlikte olmak isteyen baba gelince anne gitmeeee diyerek beni mutfağa bile göndermeyen 23 aylık versiyonu var kabul mü
Kkubu80 maestro 11 aylık oglumla 24 saat yapışık ikiz gibi gezeriz evin icinde tuvalette yemek yerken uyurken 😂 kendi kendine oyalanma sıfır
Dorukmomy maestro AA biz 😄😄 9 ay 2 günlüğüz doğduğu günden beri göğsümde uyur hala öyle bazen yatağa bırakamıyorum bile beraber uyuyoruz koala gibi 😄😄 ben memnunum ama dinlenmiş oluyorum oglusumla beraber iyi geliyor bana. Genelde mızmız kucak ister vs yada yürümek istiyor yürütüyorum. Ben daha oğlumla yarım saat ayrılmadım kimseye bırakamıyorum 😄
OncedenGurme maestro 8 ay 6 günlük kızım var. Sürünmek zor geliyor. Sırt üstü dolaşıyor her yeri. Bugün uzatma kablosunu fark etmiş. 1 kere elinden aldım, ödüm koptu. Şimdi sürekli uzatmaya doğru gidiyor. Çit zamanı gelmiş 🤦🏻♀️
maestro OncedenGurme ajahah çit zamanını okuyunca sesli güldüm. cidden minik bir kuzu çitlere koymak lazım 🤭