Badeask Mehmetereninannesi lahmacun içini hazırlayıp fırına göndercem yanına soğan salata söğüş falan bir de yayla çorbası kola🙈
Hayalims Mehmetereninannesi yoğurt çorbası otutturma pirinç pilavı salata bebekli olunca maalesef tatlıya zaman kalmıyor 😁
MiracAlpinveUmutunAnnesi Mehmetereninannesi Pirinçli kabak yemeği Fırında başamel soslu makarna Şehriye çorbası Cacık Dünden kalan balbadem tatlısı ve ıspanaklı börek var
Niloskos Mehmetereninannesi soya soslu tavuk, makarna, salata Tatli olarak kurabiye yaptim bugun kavala kurabiyesi ve cay👌
Lina1205 Mehmetereninannesi Karnıyarık pirinç pilavı salata geçen den sultan sarması var belki magnolia yaparım ☺️
nur_eayni_h Mehmetereninannesi fırında patates tavuk ve pilav, salata ya da cacık da olabilir bilmiyorum☺️
ikiprensannesii2 Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah🤲🏼 Mercimek çorbası, kavurma, pirinç pilavı, salata Ne güzel yemekler yapıyorsunuz valla hevesleniyorum😀 benim eşim aşırı seçicidir 😞
Mimarbiranne Mehmetereninannesi tarhana çorbası et sote yoğurtlu karisik kızartma ve pilav yapacağım yanina
baloglum2 Mehmetereninannesi Domates çorbası Zeytinyağlı biber dolması biraz karnıyarık kalmıştı cacık güllaç 🌸
HamzaSiracveBen Fırında patatesli soganlı soslu tavuk garnitürlü pilav dünden kalan pastamız var corbaya karar veremedim 🥴🥴
Linam6868 Mehmetereninannesi Bugün eltimgile davetliyiz rahatım yemek konusunda her gün her gün insan ne pişirecegini şaşırıyor 😅
annekuzusuuuu Mehmetereninannesi Fırında kuzu etiyle kuyruk yağıyla pişen et yemeği içinde soğan biber domates bol sarımsak var 😍
Sena00 annekuzusuuuu Öyle bir anlatmışsınız ki karnım gurul gurul ses cikariyo şuan açım diye 😂😂 afiyet olsun