Meryy33 Bebeğim haftaya cuma 2 aylık olacak emzirmedigim zaman 70 cc mama veriyorum biberonu çekince ağlıyor bittiğinde acaba emme refleksimi ondan mi çünkü 70 cc de bile kusuyor fazla versemmi bilemedim doyuyormu doymuyormu
Orion Meryy33 doktoruna sorman daha iyi olacaktır canım her bebeğin durumu farklı çünkü.benim oplum 20 günlük 70 90 arası alıyordu mamayı yeni kestik süte geçtik.doktoru kilo alımına bakacak kontrolünde
KzyMrv Meryy33 Bizde 2 buçuk aylığız benim oğlumda biberonda mama bitince ağlıyor ama doktor emme refleksi olduğu için hep ister 120 de versen içer ama kusar diyor açıkcası bende sütüm yetiyor mu diye denemek için mamayı kesmek istiyorum ama mama saatlerini biliyormuş gibi ağlıyor🤦🏼♀️
AntiFilozof Meryy33 siz ne kadar verirseniz o okadar içmek ister doyduğunu bilmez emme refleksinden dolayı emzik vermeyi denedinizmi
Meryy33 @Orion sordum kusuyorsa 100 cc fazla olur 70 cc ver dedi ama bu seferde cekince ağlıyor keske kendini ifade edeceği zamanlar bi an önce gelse
Meryy33 @KzyMrv aynen tam saatini şaşmıyor biraz toparlasin oyle denicem ben kesmeyi mamayi suan sütüm yetmiyor malesef
Meryy33 @AntiFilozof evet emzik emiyor emziği verince susuyor ama korkuyorum iste yinede acmi ondanmi ağlıyor kilo alamaz gelisemez diye korkuyorum doktor 70 cc diyorsa doğrudur heralde takibini o yapıyor sonuçta sadcee daha fazla içen bebekler var bizden küçük olup oyuzden kafam karıştı