Goktugmom_ kızlar süpürgem iyi çekmiyordu arka filtre sini de yıkadım ama böyle kagıt gibi yırtılır gibi oldu
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Goktugmom_ kurusun tekrsr kullanın eğer kullanılmaz halde ise, internetten alın yrnisini. 30 l falan
VelardaEdiz Goktugmom_ normalde arka filtre yıkanmıyor bir tek hazne içindeki filtre yıkanıyor diye biliyorum
Mom091 Goktugmom_ bende yıkamıştım yırtılmadı ama çok kötü kokuyordu. Yenisini aldım mecbur. Pahalı bir şey değil zaten😊
AyazMerve Goktugmom_ Benimkini her hafta yıkayıp fönle kurutuyorum birşey olmadı iki sene kullandım yeni değiştirdim 🤷♀️
pilavustutavuk Aynı şeyi bende yaptım 🤦♀️ aradan 1 sene gecti bozuldu. Meğer yıkanmazmis.6 ayda bir de değiştirilmesi öneriliyor. Uzun yıllar gitmesi için. Yıkadığım için tam kurumamis. Öyle kullandım 1 yil. Cok kötü çekmeye başlamıştı zaten
nurelem Goktugmom_ elektrik süpğrgesinin filtresi yıkanmaz diye biliyorum bir kere ıslak bir yer cekmiştim bozulmuştu , servis söylemişti süpürge bozulur sudan uzak tutun diye