Sebastian Kızlar cümleten hayırlı ramazanlar öncelikle🙋🏻♀️ 4,5 aylık bebeğim var saçlarım avuç avuç dökülüyor yanlar iyice boşaldı kafamın dibi görünüyor var mı başına gelip atlatan yardımcı olur musunuz
Petitom Sebastian altıncı aya kadar dökülüyor diyorlar bebeğim altı aylık oldu hala çok çok dökülüyor kan tahlili de yaptırdım bir sorun yok ama yetti artık durur inşallah evi süpürüyorum yine her yer saç oluyor bir gün geçmeden bebeğim altı aylık oldu emeklemeye başladı her gün evi süpürmem gerekecek
KUMSAL2020 Sebastian Benimde çok dökülüyor ama fırsat buldukça bakım yapmaya çalışıyorum çok fena yani
Sebastian biregesevdasi koyu renk saçı besler derler boya da yaptım ama zerre değişmedi saçım her yerden çıkıyor ya kafayı yedirten cinsten dökülüyor
biregesevdasi Sebastian aynen canım sabah bi kalkıyorum yatak full saç bide uzun taraması bakması falan bebekle zor oluyor sürekli topladığımdan havasız kalıyor saçım daha çok dökülüyor o yüzden bugün kısacık kestireceğim
AlyAyaz Sebastian benim kızda 4 aylık banyoda ayrı bir ton dökülüyor normalde ayrı evin heryeri saç çıldırmak üzereyim, kestirdim bitkisel şampuanlarda aldım aynı zamanla azalır diyorlar heycanla bekliyorum o zamanı
Daphnemom Keratin bakım yapılabilir, b12 ve biotin takviyesi verdi doktorum bana bi de kestirdim azaldı bayaa dökülmesi
KoalasMom Sebastian 4 aylıkken başladı bende aşırı dökülüyordu zaten doğumdan 2 hafta sonra kestirip boyatmıştım dökülmesin diye, yani her elimi attığımda baya bir tutam saç geliyordu şimdi 7 aylık dökülmüyor normalde döndü canım
Poncikanne92 Petitom yok yok onu yapma. Bebişin bırakabileceğin birisi varsa emanet et kuaföre git kessin benim burda kimsem yok o yüzden gidemiyorum. Kızım biraz daha büyüsün babasına emanet edip gidip kestircem hem biraz kısasın hemde dökülmesi azalsın diye
Petitom Poncikanne92 ben kendim kesiyorum uzun zamandır düz kesiyorum hamileyken omzumda kısaltmıştım şimdi baya uzadı kıyamıyorum ama böyle de olmuyor
Beybi17 Sebastian oncelikle o dokulenler geri cikiyor dert etme. Ama o dokulmeye iyi gelen en iyi marka hellales marka sampuan ve kremi kurtarmisti beni oneririm
Metehanfatos Merhaba tatliş anneler benim bebeğim 10 aylık benimde saçlarım çok döküldü kel bile kaldım resmen sonra bıoxcın şampuan aldım kullandım faydasını da gördüm çok şükür