Janss xerophia Takip edin . Kusma , gözde kayma, donuk bakma , hareketlerinde yavaşlama var mı ? Düştüğü yere dokunduğunuzda ağlıyor mu ?
Sibellaa xerophia düştüğü yer 50 cm den alçaksa sıkıntı olmaz ama yine de takip edin şiddetli kusma püskürme şeklinde aşırı uyuma hareket yavaşlığı var mı gözlemleyin
MiracAlpinveUmutunAnnesi xerophia kusma hareketlerinde bi değişiklik varsa doktora götürün 2 saat uyutmayin
Esramm22 Görünürde önemli bişey yoksa tepkilerne bakın takip etme durumuna bakın ve bi süre uyumasını engelleyin yeterli bence.
Kubraarslan Çok geçmiş olsun Benim bebeğimde geçen hafta düştü biz hastaneye götürdük bi kaç saat müşade altında tutuldu tomografi , emar çekildik gönderdiler.5 den fazla fışkırır tarzda kusarsa haraketlerinde,bakışlarında anormallik görürseniz getirin dediler .Eve gelince 1 kere kustu ben hemen tekrar götürdüm çünkü hiç kusan bi bebek değil.Tekrar tomografi çekildi gözlem altında tutuldu bişey çıkmadı şükürler olsun.Bize 2 saatten uzun uyumasın uyursa uyandırın bir süre sonra tekrar uyuyabilir demişlerdi böyle gözlemledik
Hayriyedeniz Geçmiş olsun öncelikle 🙏 ama buraya yapmaktansa doktora götürmeyi tercih edin lütfen Gözarrdı edilecek yada burdan yönlendirilecek birşey değil 🙏