Sevdaakbabaocak Güzel anneler benim oğlum 15 aylık ve yeni öğrendim ben dil bağı olduğunu 😞 o yüzden emememis oğlum beni… Şimdi aldırıcaz bu dil bağını benim gibi geç öğrenen anneler ne yasidiniz nasıl yan etkileri oldu benim için çok önemli
Dnzylmz14 Sevdaakbabaocak benim oğlum da 3 aylık doğduğun söyledi doktoru ayrıca her ay gittiğimiz doktoru da sizinkini nasıl farketmediler ki?? Bizde 6.ayında kestiricez
Cidemkisa Sevdaakbabaocak benim oğlumun iki yaşında fark ettiler düşünebiliyor musun ama Allah’tan çok küçükmus gerek kanadı kestirmeye çünkü konusabiliyordu vs sıkıntı yok dedi çocuk cerrahimiz
aysgog Sevdaakbabaocak Yiğenim 1 aylıkken kestirdi cok basit bişey 5 dakika sürmedi zaten zar şeklinde oluyor acımıyor
Sevdaakbabaocak Arc1993 Her ay kontrole gittik ama kimse bana dil bağını olduğunu söylemedi takı eltim le kaynanam fark etmiş söylediler bana ben ilk başta yok ya ne dil bağı falan dedim doktora yine gittiğimde sotledim oda baktı dedi evet dil bagi var çocukta o şekilde oldu
Sevdaakbabaocak Cidemkisa Bizde gidicez bu hafta içi inşallah benim oğlum bana diyebiliyo anne abla dede bu tarz cümleler kurabiliyo inşallah bizimkide küçüktür ya
Sevdaakbabaocak Cidemkisa Canım ben hiç bilmiyordum ki zaten ilk bebeğim daha önce sadece duymuştum ailemde de olmadı ama eşimin ailesinde genetikmis sonradan öğrendim
Dnzylmz14 Cidemkisa ek gıdaya başlamasını bekleyelim dedi doktorumuz emdiği için ağrısı olur ememez aç kalmasın diye
Arc1993 Sevdaakbabaocak çok geçmiş olsun basit bir operasyon diye biliyorum dert etmeyin allah sağlık versin
Cidemkisa Sevdaakbabaocak İnşallah gerek kalmaz küçüktür de çünkü bizim doktor kesersem söylediği kelimeleri de soleyemez terapi almasi lazım demişti yaşı büyük olduğu için büyük ihtimal
Sekerportacalilay Eşimve kardesinde dil bağı sorunu var. Bebeğim emerken terlemeye başladı bende doktora sordum baktı yok dedi zaten dilini dışarı çıkarıp dudaklarina degdiriyor kıvırıyor dedi. Şimdiden geçmiş olsun rabbim dermansız dertler vermesin.
Sevdaakbabaocak Sekerportacalilay Çok sevindim Allah dünyadaki hiç bir bebeğe en ufak bir dert vermesin ya
Cidemkisa Dnzylmz14 aksine küçükken kestiklerinde aciyida hissetmiyolar ve onlar için daha kolay oluyor
Cidemkisa Sevdaakbabaocak ya diyorum ya bizim çocuk iki yaşındaydı belki o yüzden öle dedi çok şükür şimdi hiç sıkıntımız yok inşallah sizde de bişi yoktur
Sevdaakbabaocak aysgog Hani şimdi büyüdü ya acaba o ette sertlesmismidir zorlar mı hiç bilmiyorum kestikten sonra bizinasil bişey karsiliycak onu da bilmiyorum
aysgog Sevdaakbabaocak hiç bir sıkıntı olmuyor normal hayatınıza devam ediyorsunuz hayır büyüsede dil altındaki o fazla bağ zar şeklindedir bebek Bi acı cekmez