cagrininannesi 2 aylik bebegim var ve son gunlerde tukurugunu agzindan disari cikariyo ara ara agzinin suyuda akiyo.tum bebekler mi boyle bilemedim.yoksa bi sorunumuz mu var
MucizemGeldi cagrininannesi bizde 2 bucuk ayligiz bizdede var canim surekli agzinin etrafi tükürük eli zaten surekli agzinda
Ferzanberaa cagrininannesi Bizimki de iki aylıktan sonra tükürüğünü ağzından çıkartmaya başladı. Hatta gazını çıkarmak için omzuma başını koyduğumda baya bi ağzının suyu akıyor. Bir yerde okumuştum. Bu aylarda böyle olması normalmiş 😉
Hasret cagrininannesi genel olarak aynı canım benim ki de 2,5 aylık salyası akıyo baloncuk yapıyo ağzı köpük köpük 😂ama normalmiş bu zamanda ağızda tükürük bezleri çalışmaya başlıyormuş
cagrininannesi MucizemGeldi evet elini agzina goturuyo hep.herkeste elinden tutuyo mikrop kapacak diye korkuyrm
Duygugncl Benimki de aynı durumda eli sürekli ağzında yutacak diye korkuyorum😊 Bir de salyası akıyo baya bi özellikle gaz çıkarmak için omzuma koyduğumda kolumu baya ıslatıyor