aselcimmm Kızlar 23 aylığız yan dişler çıkıyor sanırım üç gündür yemek yiyemiyor kızım ağzına aldığı gibi dişim ağrıyor diye ağlıyor yan dişleri çıkarırken aynı sorunu yaşayan var mı ??
Saripapatyammm aselcimmm Bogazina kadar vururmus agrisi. Bogaz agriyincada yemek yemiyorlar. Zor baya
Berenalp aselcimmm ay sorma benim kızım 14 aylık 4 azı dişi de aynı anda patladı ama felaket zoraf olduk çocukta bizde yeniden ağız suyu başladı yemesi sorun uykusu sorun valla zor gercekten
Feraye_ aselcimmm benim oglumda azilari cikiyo ve 3 gun ateslendi gercekten cok zor oluyo hem cocuk icin hem biz anneler icin yeni yeni duzene giriyo 2 hafta cektik o azilarin yuzunden🤦♀️
aselcimmm Saripapatyammm hadi yaa aman yarabbi! Kızımın kilosu zaten az birde bu dişten tam iştah gitti aslında yemek istiyor ama dişine değer değmez ağrıyor deyip çıkarıyor
Saripapatyammm aselcimmm Benim kizim sizinkinden kücük 18 aylik. Agrisi cok oldugunda yogurt ve corba kabul ediyor sadece. Ama hergün ayni agri ve istahsizligi yasamiyoruz canim
aselcimmm Feraye_ rabbim yardımcımız olsun çok zor gerçekten daha iki hafta çektik diyorsunuz birde biz daha üçüncü gündeyiz mahvolduk demek devamı da var inşallah çok sürmez yaa
aselcimmm Saripapatyammm anladım canım evet bizde öyle çorba muhallebi direk yutacağı şeyler vermeye çalışıyorum..bizim de işte bir şey yediği zaman ağrısı oluyor oraya değince
Feraye_ aselcimmm insallah cnm ya sixinki kisa surer ates yapmadiigi surece korkmayin insh Bizimki atesli gecti maaalesef
Berenalp aselcimmm evet oğlumun çok gec çıkmıştı hiçte anlamamıştım nasıl çıktığını ama kızım hem zorladı hemde çok erken çıktı simdidem 14 tane dışı var maşallah diyeyim