Busrapol Ozgeasil benim doktorum sadece meyvelerin suyunu sıkıp vermeme izin verdi . Mamayla besleniyor 3 saate bi 120 cc veriyorum . Siz nekdar veriyorsunuz arttirmali miyim?
Ayseezehra Ozgeasil bizde 5 aylıkken başladık 15 gün yoğurt verdim şimdi sebzelerdeyz. İyi gidiyor şimdilik bakalım
Ebruatktrk Busrapol biz anne sütü besleniyoruz ama sağarak verdiğim için azalmaya başladı gece yatarken mamaya başladık benim oğlum doyunca bırakıyor 120 yapıyorum bazen bırakıyor bazen az geliyor sanırım tam ölçüsü yok 🤔
Ozgeasil Busrapol bizim doktor da sadece sebzelerin suyu dedi bizde mama ile besleniyoruz 2 buçuk saatte 180 içiyor oğlum
Elfrjn Ben baslamadim sadece anne sütü ile besleniyorsa ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslenme taraftariyim
Bortubocek Yogurt veriyorum bende pek sevmiyor ama alissin diye 2 gunde bir mayaladigim yoğurttan veriyorum..cay kasigiyla denemeler yapıyoruz havuc muz verdim öyle
bonjour_maman Ozgeasil her doktor farklı söylüyor herhalde ama benim kızım gayet severek yiyo Bi zararını da görmedim şuanlık bence herşeyden azar azar deneyerek verilmeli