Tugcecivan Merhaba canlarım 😁 bişey merak ediyorum bu instgram boy.boy gezen uyku eğitimi kiti adı altında ücretli olan kitler eğitimler varya hani bunlardan alan oldumu ,bu eğitimlerden alipta sonuç alabilen , genelde üç günde uyudu diye garanti veriyorlarda
Ece-su Tugcecivan benim anlamadığım biz uyutamıyoruz hiç bir şekilde onlar ne yapıyorda çocuk 3 günde uyuyor
Hilokiiii Tugcecivan onları ebeler veriyor fakat siz doğum yaptığınız hastanede sağlık ocağında bir ebeye sorsanız verecekleri tavsiye aynı çocuk uzman doktoruna da sorsanız söyler ve o kadar fazla parayı vermek boş sonuçta sanaldan uyku eğitimi verdiriyor şöyle yap bu bu saatte uyusun bilmem ne 😂
PrensAnnesi1625 Tugcecivan valla suanlik guzel gidiyir normalde hemen uyanan bebegim simdi gunduz uykulari bile duzene girdi tabu nasil sabirla valla once cocugn gundz uykunsaatleri onemli sonra uyku sabirla zamanla asama asama tabi en onemlisi kendin hazr olmalisin
Kwsr Ece-su bunu bende sprgulamistim bebeğine egitim alan birisi olarak soleki sadece yapman ve yapmaman gereken şeyler söyleniyor aslında. 🤷♀️
Hunili Ece-su biz olayın içinde olduğumuz İÇİN yapmamız gereken ve yapmamamız gerekeni tam göremiyoruz. Yorgunluk, stres vs gibi etkenlerden. Misal veriyorum her anne çocuğunu uyutuyor am çocuk uyku öncesi bir takım sinyaller veriyor bazı anneler günün koşuşturmacasında kaçırıyor bu sinyalleri ve 10 dakikada uyuyacaksa 40 dakikada gerilerek uyuyor bebek, hatta genelde daha kısa uyuyor. Onlar sadece bunları fark ettiriyorlar🌸
Ece-su Kwsr doğru ama yine uyutan annesi sonuçta bebeğin mesela o an bana şunu bunu yap dese bebek ağladıkça ben daha çok stresleniyorum e bu durumda yanımda olması daha işime gelir ama telefonda dese bişey yapamam
Ece-su Hunili anladım bende hep şaşırıyorum aylarca uyuyamayan bebek bir günde çok güzel uyuyor diyorlar
Kwsr Ece-su yani genelde telefon olduğu için benim için sole oldu tek baktığım için yanımda kimse yoktu esim de işte olunca bir desteğe ihtiyacın oluyor. Ee birazda bilgili eğitimciler bana göre. Bana destek oldu şöyle olabilir diye ben bırakma derecesine geldiğimde basardigimin farkına vardım mesela . Bilmiyorum ama değişik bizim o kadar ugrasipta yapamadığımız 14 günde olmuştu 😄
Tugcecivan Kwsr Peki eğitimi kaç gün veriyorlar mesela bahsetsene nelere dkkat ediyor ne yapmamı soyluyorki ,bide telefindan bu eğitim demi nasıl oluyor goruntulumu yazsmalimi seslimi merk ettim ackcasi
Kwsr Tugcecivan benim aldığım egitim 14 günlüktu ama bizimki bi 17 gün filan olmuştu. Uzamisti. Dis ten dolayı. Telefonda evet başlamadan önce yarım saat yada 1 saat arasi bir sesli konuşma yaptık. Yada sonra ilk uykuda nasil ilerlemem gerektiğini neler yapmam yada yapmamam gerektiğini filan konuştuk. İlk uyku da gündüzden başladık uyku aralığına ben dikkat ederdim zaten . Hep . 1 saatten fazla uğraştım rutin de vardı eğitimden önce bizde . Bir kaç nisey daha ekledik rutine . Rutinden once emzirmemi söylemişti. Cunku emerek ve benimle uyuyan bir bebekti. Uyuduğu odada sadece gece emxirmem gerektiğini ve gece odadan çıkarmamam gerektiğini. Öğrendim. Uyandığında çıkarsam bile tüm ev karanlık oluyor ve herkes uyumuş deyip geri götürüp yatyrdm. Gündüz uykusu 40 dk da uyandigi nda yada daha az uyuduğunda bir 45 dk da ha uğraşmam gerektiği uyumadığınında odadan çıkıp geri girip Günaydın dememi soledi. WhatsApp üzerinden yazılı ve sesli olarak ilerledik biz her an bir sorun oldugunda yazdığımda anında cevabını aliyordm. Tek fark eğitimciler le aramızdaki. Onlar bu konular üzerine eğitim almış olmaları daha bilgili olmalar i Yok bizimde tek başımıza yapamayavagm şey değil
Tugcecivan Kwsr allah yardımcımız olsun çok merk ediyordum nasil oluyor diye saol merkm gtmis oldu , umarım karşılığını görüşün sende canım
2prensannesiii06 Kwsr bebeğiniz kaç aylık gündüz kaçta uyanıyor du nasıl düzene soktunuz gece çok kalkıyormuydu sabaha kadar biz çok uyanıyoruz 😐
Kwsr Prensannesiiiii merhaba. 🌼 Gülden hanımdan aldım. Kendisi çok naif ve iyi birisidir. Instagram ismi vermek yasak burda o yüzden kendi ismini soluyorum. Insallah huzurlu güzel uykular diliyorum.
Prensannesiiiii Kwsr cok teşekkrler soy adı ne peki acaba bende uyku eğitimi almak istiyorum ama güvenemiyorum belkı soyadını soylersenz ordan bulablrm 😊