Karabiber57 Kızlar covid sütü azaltır mı dün covid testim pozitif çıktı ama iki gündür sütümde azalma var ondan ise atlattığımda geri gelir mi?
iremezgi Karabiber57 bende belirgin bir azalma olmamıştı. Hasta hasta bebek bakmaktan yorgun düştüğünüz için belki biraz azalabilir ama bebeğime yetecek kadar sütüm oldu hastalık boyunca. Şu anda da hala eskisi gibi, hastalık etkilemedi içiniz rahat olsun 👍🏻
Brcfayrt Karabiber57 bende covid gecirdim hatta o dönem ek gıdayı kesip sadece emzirdim sık sık emzirdim asla azalma olmadı oğlum 9 aylık hala ilk günki gibi 💕 cok sükür cünkü her zaman pozitif düsündüm hep sütümün bebeğime yeteceğini düsündüm sütü en cok sık emzirmemek ve kesileceği düsüncesi bitirir azaltır lütfen kötü düsünmeyin
Karabiber57 Elaa11 yok ilaç kullanmıyorum ağır semptomum yok çok şükür sütüm iyidi bi anda azalınca ona bağladım
dikkatcokacemi Karabiber57 düzeldi mi covid sonrası acaba benim de kesildi resmen birkaç damla geliyor
Mevsimim Karabiber57 o piskolojiyle bnde oyleydim az geliyirdu ama bol su ictim biseyler yedim zorla emzirdim surekli sendekj antikir ona geciyir çünkü