Yerfistigininannesi MiracAlpinveUmutunAnnesi kesinlikle buyuk rahatlık sabah enerji vsrken yapmak gerek
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yerfistigininannesi başlıcam bende simdi önce yemekleri koyucam onlar pisene kadar evi temizlerim biter 😊
Ayseer Bende caylik bişey düşündüm patates kızartması yanında et kavurma yaprak sarması dünden de talim wardı sultan sarması
mirayyy20-20 MiracAlpinveUmutunAnnesi dünden yoğurtlu çorba var. Et sote düşünüyorum erişte pilavı ile ya da sulu köfte tam karar veremedim
ikizbabymom MiracAlpinveUmutunAnnesi hergün tarlı yapıyo musunuz ben yemsği anca yapabiliyorum ya🤦🏼♀️
mirayyy20-20 ikizbabymom Ben hiç tatlı yapmam karnimiz doysa şükür tatlı niyetine hurma yiyoruz hem daha sağlıklı 😂
ikizbabymom mirayyy20-20 ben tatlı yapmayı çok severim ama vallahi vakit bulamıyorumki yemeği yetiştirsem ne mutlu bana
mirayyy20-20 ikizbabymom ben de öyleyim canım ve annem yanımdaydı yarın gidecek hem canlı ders yapicam hem ev hem bebek derken bundan sonra 3 gün makarna yeriz diye düşünüyorum 😂
Alminamom MiracAlpinveUmutunAnnesi gogldan milföy tatlısı yaz çıkıyor canım baklava değil bu arasına muhallebi koyuyosun denendi beğendik 😊