Velioglus Merhaba,bebeğim 3 aylık. Özellikle sabah saatlerinde ıkınmasıyla uyanıyoruz. Kabız olduğundan değil tam tersi sulu yapıyor tuvaletini ama uzun süreli ıkınmaları oluyor. Aynı problemi yaşayan var mıdır acaba?
Hismom Velioglus aynı sorunu ben yaşıyorum maalesef hatta kakadan bir iki saat önce başlıyor ıkınmaya gazı olduğu için ama benimki alerjik de bir bebek ondan da olabilir
Aylaayla Velioglus benim bebeğimde 2 ay 19 günlük sabahları ıkınıyor.Bende uyku sersemi karnına çekiyorum ayaklarını bir süre sonra tuvaletini yapıyor
Velioglus Hismom bizimde alerjik sanırım ama nasıl anlayacağım tam kestiremiyorum bi ara yumurta peynir kestim ama bi değişim olmadı yani
S-mom Benim bebeğimde 2 ay 21 günlük bizde de çok ıkınma oluyordu hatta göbek fıtığı oldu çocuğum bu yüzden şuan biraz azaldı gibi denildiği gibi kabızlık yok çok şükür sulu yapıyor hem sab simplex hemse nurse harveys colex şurup kullanıyoruz bizimkide sabah 4-5 gibi başlıyor kalkıp bacaklarını karnına itiyoruz yüz üstü yatırıyoruz kontrollü şekilde baya iyi geliyo o kadar da dikkat ediyorum yediklerime hayırlısı artık geçicek diyolar inşallah bi an önce geçer😢
yagmurum_53 benim bebegim de öyle sabah 5 6 tan snra ıkın ıkın allahm çocuk mosmor kesiliyor karnını owalıyordum sırtını owalıyordum yüz üstü yatırıyordum gazını çıkartıyordum tabi bnlar azck azaltıyorsu ıkınmasını ama yine oluyordu en son artk altını açıyordm öyle bekliyorduk üstünü kapatıp bnmki de kabz defl sulu yapıyor ona rağmen ıkınıyor zatn kendi çekiyor bacaklarını karnına yorganı bi açıom bacaklar çekilmiş öyle güzel tutuyor ki 😂 garibim sancısı oluyor demekki nyse bikaç gndr sab sımplex damlaya başladm ondn snra azaldı gece ıkınmaları bakalm nolck
Velioglus Benimkide sulu yapıyor kabızlıktan değil yagmurum_53 benimkide sulu yapıyor kabızlıktan değil😅 sab simplex banada vermişti doktor başlarda bir iki kullandım ama bırakmıştım tekrar deneyeceğim belki faydası olur geceden veririm
Hismom Velioglus yumurta ve peynir kesmekle anlamazsınız inekten gelen tüm süt ürünlerini kesmeniz lazım inek eti dahil bisküvi bile yememeniz lazım çikolata da, hatta kraker gibi paketli gıdalar da yasak