Sisli Kızlar ya sırtlarımda ağrı var ama sadece üst kısmı arada belime vuruyor çok ayakta kalırsam günlük hayatımı etkilicek kadar değil ama malum bu pandemide daha çok takar olduk . Şöyleki benim bu ağrılar doğumdan sonra çok oldu geçti gene oldu gene geçti derken arada masajla falan geçti . Sabah kalktım sağ tarafımda daha çok hissediyorum uyuşma gibi bir şey arada kollarıma hafif sızlama gibi oluyor ama geçende de oldu geçti Bu illeti geçirenler ağrının boyutu nasıldı acaba başka vücudumla alakalı bir belirti yok . Bu arada çok dışarı çıkan biri değilim ancak hastane falan misafirde kabul etmiyoruz eşimde evden çalışıyor zaten .
sevimlienerji Sisli canım baş ağrısı ve bacak ağrısı ile başlıyor genellikle ben geçirdim eşimde aynı semptomlar oldu 😕bel ağrısı benim de var ama benim doğumdan sonra oldu
Erkek_bebik Sisli Bende bunu merak ediyorum bacaklarım sırtım ağrıyor ama genelde de ara ara gelip gidiyor bu ağrılar doğumdan sonra. Covid ağrısı şiddetli oluyor uyutmuyor demişti bi iki tanıdığım
MasalsMommy Yani şüphen varsa test ver kuzum. Benim babam da aşırı dikkat eder, vitaminini falan asla atlamaz ama dün pozitif olduğunu öğrendik ve sadece ayaklarının ağrısıyla gitti hastaneye. Asla atlamayın mutlaka bir test verin lütfen
Sisli MasalsMommy ayy çok şükür biri yazdı teşekkür ederim canım 🙏🏻 ❤️Kuzum şöyle bir durum var hani bu bir kısır döngü sırtlarım agriyor geçiyor bu bayadır böyle hani hareketsizlikten mi diyorum evdeyiz sürekli yada covid olsam ağrının derecesi nekadardır diye tahmin etmeye çalışıyorum ben 1 yıl önce geçirdim covid ozaman aşırı halsızlik boğaz ağrısı vardı şimdi sırt ağrısıda aşırı mı yaşamam gerek uff valla daraldım şu hastalıktan
Sisli -erCansu- kuzum hani sırtım ağrıyor ama öyle aman dayanamıyorum diyecek bir ağrı değil ve enerjim falan yerinde
MasalsMommy Sisli Bildiğim kadarıyla aşırı olmasına gerek yok. Hafif baş ağrısıyla pozitif çıkan tanıdığım var🤷🏼♀️
Sisli sevimlienerji banada doğumdan sonra sırt ağrısı kaldı canım doğum yapalı 1 yıl oldu ama arada gelip gidiyor baş ağrıması kendimi bildim bileli var hani covid olsam cidden şu şu belirtiden olur diyemediğim için şiddetini öğrenmeye çalışıyorum 😊
Sisli Erkek_bebik evet bende ağrınının şiddetini öğrenmeye çalışıyorum canım benimde doğumdan sonra sırt ağrısı kaldı arada geliyor gidiyor ama psikoloji mi etkiliyor .
-erCansu- Sisli ya inanki herkeste farklı oluyor bak eşimde hiç bı bişi olmadı hafif başı agridi yani herşey olabilir sen yine için rahat etmesi için bı test yaptır bişi yok zaten saniyelik bişi
Sisli -erCansu- kesinlikle kuzum valla çözemedim bu hastalığı tek korkum eşimle çocuğuma bulaştırmak psikoloji de kalmadı bu hastalık yüzünden
Sisli sevimlienerji kuzum eklem ağrım yok baş ağrısını zaten az da çokta olsa çeken bir insanım hani covidden öncede baş ağrısıyla yaşayan bir insandım