Tosbikiim_0606 Kizlar bebeğim 3 ay 9gunluk dun rota aşısı olduk ve kanlı kaka geldi başına gelen var mi
eceunverkanra Tosbikiim_0606 oncelikle cok gecmis olsun, doktorumuz rota virus asisindan sonra eger ki kanli kaka gorurseniz hastaneye gelin kaka tahlili ve ultrasonla bagirsaklara bakilmasi gerekiyor demisti. Hastaneye gitmediyseniz gitmeniz gerekiyor.
Diyaraldemir Tosbikiim_0606 Bebeğinizin alerjisi var. Rota aşısı alerjiyi tetikliyor diye öğrenmiştim araştırmalarım sonucunda. Çünkü benim oğlumunda rota aşısı sonrası alerjisi ortaya çıktı.
-erCansu- Tosbikiim_0606 çoğu arkadaşımın bebesi rotadan sonra bu şekilde olurdu alerjiden ötürü sanırım rota tetikliyor
Tosbikiim_0606 Med doktoruyla görüştüm kaka ve kan tahlili yapicaz ama başına böyle bisey gelen oldumu merak ediyorum
Tosbikiim_0606 eceunverkanra ya bana sadece kaka tahlili kan dedi kızımın kakasi hep mukusluyduda alerjiden mi acaba demiştik 1 kere geldi
aay1 @Tosbikiim_0606 biz hem 2. Ayında hemde dün 4. Ay kontrolünde rota yaptırdık hiç böyle sorunumuz olmamıştı doktora götürün bence siz baksınlar bi çok geçmiş olsun🙏🏻
Tosbikiim_0606 -erCansu- sanırım zaten hep mukusluydu kakasi zaten sureklimj geldi 1 kereliğine mahsus mu
Sonsuzmutluluk Tosbikiim_0606 süt alerjisi yada besin alerjisi vardı muhtemelen bebeğinizde rota aşısıda gün yüzüne çıkarmış oldu bazı doktorlar alerjik bebeğe rota önermiyor.benim kızımında süt alerjisi var bende yaptırdım son dozu kaldı üç doz olanı yaptırdım ben.bir hafta karın ağrısı oluyor bizdede. Benim kızımın da kakası yoğun mukuslu diyetle bile düzelmedi
-erCansu- Tosbikiim_0606 bazılarının sürekli geldi alerji ilacı falan kullandılar benim oğlumun da mukusluydu hep bikere kan gördum sadece devamı olmayınca doktor onemsemedi ek gıdaya geçince tamamen düzeldi kakasi
Tosbikiim_0606 Sonsuzmutluluk bizim tam kesin alerji demedikleri için asi icinde bisey dememişlerdi sukur kızımda huzursuzluk falanda olmadi dediğiniz gibi bizimkidr baştan beri yoğun mukuslu
Tosbikiim_0606 Sonsuzmutluluk kaka ve kan tahlili yapılacak zaten doktorum 1 hafta dikkat et yediğine içtiğine dedi sıkı diyet yaoma taraftarı değil pek
Bade01 Benim bebegimde de aynısı olmuştu rotavirus asisi süt alerjisi yapabiliyor bazı bebeklerde benim bebeğin 10 ayda geçti 10 ay inek sutu ürünü vermedim ben de 3 ay fln diet yaptım
Sonsuzmutluluk Tosbikiim_0606 2 aylıkken doktoru na mukuslu kakası dedim diye diyete başlattı 3 aydır diyettyim şimdi daha da hassaşlaştı sanki diyet yaptırma saydı belki şimdiye alışırdı çünkü aşırı belirtimiz yoktu