1yagizalp 2buçuk aylık olan çocuğum akşam 7-8 gibi yatıp sabah 7-8 gibi kalkıyor. Yalnızca emzirmek için uyandırıyorum ona da pek uyanıyor sayılamaz. Başka bu kadar çok uyuyan çocuk var mı, bu durum normal mi? Gündüzleri ise 2-3saate bir en fazla 1saat uyuyor.
Selinozgeenn 1yagizalp benim oğlum 9 aylık hala öyle 7-8 uyuyor sabah 7 de uyanıyor Biraz da çocuğun fıtratı 😌
Ece06 1yagizalp çok güzel hiç bozma bebeğinin bu sürecini sadece kendin gece al emzir uyanmadığı sürece uyandırma.... kafanı da hiç karıştırma gündüz uykusu da şahane ilerde inşallah bu durumdan yana çok rahat edeceksin gerek aile için gerek sen 🙋🏻♀️
EzgiDuru 1yagizalp keske benm kziimda oyle olsa olmasi gereken bu bence ilk 2 ay 12 1 de uyuyordu ve ben öluyordum simdi 3 aylik olcak hafiften oturdu duzen 10-11 e cektik uyku saatini🤣🤣
1yagizalp Selinozgeenn nerdeyse etrafımdaki her bebek uykusuz ya da çok az uyku ile büyüyor. Bizde bir sorun olduğunu düşünmeye başladım 🙊
1yagizalp eylulb bu durumun normal olup olmadığını merak ediyorum yalnızca 🤭 Doktora da hiç sormadım. Şayet bu durum normalse hemen sileyim gönderiyi 🤪😁😁
Defneninannesiii 1yagizalp bizde öyleyiz.7de uyutuyrm.sabaha kadar sadece mamasını içip tekrar uyuyor ☺️bnde kimseye bahsetmiyrm nazar değer diye😋😋😋