Ayazbebek5353 Kızlar nedir bu süt alerjisi gelin bi toplanalım nekadar çok bebek böyle çok sinirim bozuk bi çare bulamadım😞 herkes bişey diyo doktorlar keem deneyip duruyo çocuğumun yüzü gözü egzama oldu diyet dedi yapıyorum bişey yok kaynanam acaba senin sütğn mü alerji yapıyo diyo bAyram edicsk ben süt veremesem kocam abartma geçer diyo nezaman geççek çok huzursuz ve çaresiz hissediyorum çok üzgünüm
Mesafe Ayazbebek5353 grip gibi yaygınlşmış cnm bende anlamadım saglıklı beslenmiyoruzki saglıklı bir çocuk doguralım eskilerde kaldı organik yaşam🤷♀️
Mesafe Ayazbebek5353 merdeyse her hafta doktordayız bizde ne yapalım ne edelim çare yokyok başa gelen çekiliyo bugün kontrolde rtık doktor ne haliniz varsa görün der gibi baktı bana😂
sima Ayazbebek5353 biz bugün geldik doktor dan bana iki hafta herseyi ye takip edelim kakayı dedi 4 ayda da ek gıdaya başlayacağız 4 buçuk ay da bu olayı bitiririz dedi bizde çoklu besin alerjisi vardı hafif dereceymiş deride döküntü de yoktu
SelimliAnne Ayazbebek5353 ineklere ve diğer hayvanlara verilen antibiyotikler, hazır yemler sebebiyle çoğaldığı söyleniyor. Neredeyse herkesten duyuyorum bu ara. Gerçekten çok zor 🤦🏻♀️ Ben de kendim şüpheleniyorum ama doktorumuz kanlı kaka görmediği ve gelişimi güzel olduğu için olmadığını düşünüyor
PembeAda Kızlar yediklerimize çok dikkat etmeliyiz , bizimde alerjimiz var süt ürünlerinin tümüne. Öyle bir şey ki aşırı dikkat isteyen bir rahatsızlık ,sadece belli süt tümler değil(yoğurt,kreme,kaymak,peynir,süt vs.)yediğimiz paketli ürünlerin yüzde doksanı süt ürünü içeriyor . Mesela bugün hiç aklıma gelmeyecek bir şeyin içeriğini okudunm be ben şok onda bile varmış (tavuk suyu knor)ve artık kolay kolay hiç paketli şeyler yemiyorum 😞
Ayazbebek5353 Herşeyin içeriğini okuyorum ama foruöda çapraz. Reaksiyon falan yazmışlar hiç kurtalamayız ki öyleysede
sima Ayazbebek5353 canım ben Ankara da Bülent sekerel gittim ona göre katı diyet asla olmamasıymış bagırsakları hashaslaştırırsın diyette en ufak kaçak ta tekrar başa dönersin dedi üzerine gitçez dedi 4 ay da ek gıdaya başlayacağız 4.30 hiç bisey kalmaz dedi hayırlı sı bakalım insallah dediği gibi olur
Zuzuuu Ayazbebek5353 Al benden de o kadar sadece mama düzelme yok öyle kaşınıyor egzamadan artık kafayı yicem 😒
Gulnuraraserol Ayazbebek5353 bizdedir durum aynıydı baya katı bi diyet yaptım 2 ay sürdü ve şuan geçti ama egzama olan yerler hafif kaldı gibi
Ayazbebek5353 Bugünde yumurtayı ekledi diyete doktor daha sonra gluten deneme tahtası gbi. İzmirde bildiğiniz iyi bir doktor var mı
Linaa Ayazbebek5353 Ayazbebek5353 evet kolundan yapiuorlar bizde gecen hafta yaptirdik kizim 4 aylik yuzunde 1 aydan fazladir gecmeyen egzamasi vardi bi sönüp tekrar daha siddetli cikiyordu tabi ben alerji uzmanina gitmeden once cocuk doktorununun tavsiyeleriyle diyet yaptim ama egzamasi hic gecmedi bizde alerji uzmanina gittik test yapildi cok sukur alerjisi cikmadi hicamizin verdigi kremle de egzamasi gecti taniki krem.kortizonlu😔
sima Funda86 aynen canım o kadar insanı rahatlatıyor ki ben gittiğim de çok umutsuz dum anne sütünü bile kesmeyi düşündüm asla böyle bisey yapmam dedi sık sık ta ismini burda yazıyorum ki herkes faydalansın çünkü alerji işi çok zor
sima Nuryalcndag 450 tl canım ama doktor hiç para göz değil bi gidiyorsun bir daha seni çağırmamaya çalışıyor Vatsap destekli gidiyor ben uzaktan geliyorum dedim tamam bi daha gelme vatsap tan iletişimi kurarız dedi
Nuryalcndag sima hımm çok fazla evet ama değer sanırım 😑bende hataydayım eşimde yanımızda değil eğitimde,ne sigorta var ne de maaş şu an nasıl gidilir bilmem Allah yardımcımız olsun, ama gitmeyi çok isterdim, kısmet okurda gidebilirsem aklımda bulunsun 🙏