Haticeaselmina Kızlar mrb bebeğimin göbeğinde ve bacağında beyaz leke var vitiligodan suphelenmistim üç doktora gittim üçünde öyle olmaz vitiligo böyle başlamaz dedi beyaz bene benziyor dedi göbek deliğinin pedalı git gide küçülüyor şükürler olsun ama içimin rahatlamasina ihtiyacım var bilgisi olan yazabilirmi
Zuzuu Haticeaselmina benim oğlumun salyasından dolayı boğazının alt kısımları yara gibi oldu sonra beyaz leke gibi kaldı acaba başlangıcı nasıl oluyormuş merak ettim
Incitanesi6835 Haticeaselmina sütlü kahve leke olmadigi surece içini rahat tut canim.insallh onemli bir sey degildir
Janss Haticeaselmina O zaman içiniz rahat olsun bence . Hem küçülüyorsa bu iyi bişey . Yine de takibi bırakmayın bence . Her bebeğin en iyi doktoru annesidir 🌙
Haticeaselmina Janss teşekkür ederim saolun içimi rahatlattiniz doktorlar değil dediyse vitiligo değildir dimi
Janss Haticeaselmina Tek doktor demiş olsa bi ihtimal derim ama 3 doktorda aynı şeyi söylediyse çok düşük bir ihtimal . İnsanız sonuçta yanılma olabilir ama bence değildir 🌸
Serapacar043 merhabalar benim oğlumdada 3 yerinde beyaz leke oluştu, Dr vitiligo değil dedi, sizinkiler ne durumda geçtimi ilaç vs kullandınız mı?