Esn57 Kızlar bebegim 28 günlük artık dayanamadım relactaz ve bakso probiyotik kullanıyorum ama yavrum bütün gece ıkındı ağladı sabah kimyon kaynatıp verdim bir çay kaşığı verdim hiç faydası olmadı napcam ben ya 🤦♀️
zahideege Esn57 benim oğlumda kolikti 3 ay ağladı aguline diye bitkisel bir şurup vae doktotoruna sor Bi istersen o Bi nebzede olsa rahatlatmıştı bizi
NurR Esn57 bende rezene vermiştim o darlıkta insan ne yapacağını şaşırıyor ama o hiçbir faydası yok bunların lütfen hiçbir şey vermeyin gazın tek çözümü zaman zamanı dolunca bitecek sabırla bekleyin
Janss Esn57 Masaj .. İnternette yöntemler var . Kimyon , rezene yasak henüz . Böbrekleri sindirinilecek durumda değil . Yarardan çok zararı oluyor imiş .. İnşallah hemen atlatırsınız bu dönemi 🕊🌸
Makbusss76 Canım birfincan suya bir çay kaşığı çörekti at kaynat ili kaşık ver inanılmaz rahatlatıyor doğal yöntemler ile tedavi yapa in bir doktor söyledi bunu
NurR Esn57 çoğumuz yaşadık canım çok iyi anlıyorum seni 2. Ay bitince benm oğlumun bitmişti gaz sancısı inşAllah sizinde biter biran önce bitmese bile 2. Ayda ciddi rahatlıyor
Esn57 Arzymn her emzirmeden önce veriyordum bazen saat başı emiyor doktora sordum sürekli verme günde 5-6 kez ver 6 damla ver dedi. Baksoyuda günde bir kere 6 damla veriyorum aynı saatte
Sumeyra_bal benim soyleceklerim her zaman ise yaramiyor bizde ama bazen gercekten kesiyor mamanin icine bir kasik zeytinagi dok ve mamayi kasikla karistrp ver sallarsan sisede gaz olurmus ve alistirma sulugu agziyla ver biberon gaz yapiyo diyolar ben de biogaia kullaniyorum her sabah gazi olsun olmasin ayni saatte beș damla ver eczaci sadece bu sekilde ise yarar her gun verilmeli dedi onun disinda bebegine gunluk yarim cay bardagi rezene ver vermw diyolar ama benim oglumda cok ise yariyor bin șükür ve corekotuyagi da verebilirsin iki uc damla birde aci elma yagiyla masaj yap tehlikeli felan degil ben 2 aydie her gun yaptim kesinlikle rahatlatiyor birde yuzustu dizine yatir capraz el ayak yap o da cok etkili birde metsil gaz ilaci var devletin sagladigi o da cok etkili oluyor benm ogluma cok iyi geliyor bunlar Allah yardimcin olsun
Sumeyra_bal Esn57 mama verip vermedigini bilmiyorum baska birine yazmistim sana da faydasi olur diye kopyalamistim