Eymeninannesii35 3aylık bebeğime zeka kartlarını göstererek anlatım yapıyorum ve çıngırdaklarımız ile vakit geçiriyoruz başka neler yapabilirim ve alabilirim yardımcı olur musunuz hanımlar❤️
Arasannesi Eymeninannesii35 eger yoksa oyun halısı alabilirsiniz. Özellikle sesli ve ışıklı modellerden
26262626 Eymeninannesii35 ben onu yere yatırıyorum. Bende yatıyorum. Evde bi sürü eşimin önceden biriktirdiği bilim çocuk dergileri var sayfaları çok renkli. Onu okuyorum. İkimizde yattığımız için kitap tam onun önüne geliyor. Ben okuyorum o sayfalara bakıyor çok dikkatli bir şekilde. Bi çocuk kitabı almıştım BİM’den. Baktım sevdi bi de dergi deneyim dedim sayfaları renkli olunca onu da çok sevdi. Deneyin bi. oyun halısına koyuyorum. Çıngıraklar sallandıkça o da hareketleniyor.
26262626 Eymeninannesii35 bi de işim falan olduğunda eline poşet veriyorum. Hareket ettikçe ses çıkıyor şaşırıyor. evi gezdiriyorum aynaya baktırıyorum.
Arasannesi Hışırtıyı da sevıyordur hışırtılı kitaplardan da alabılırsınız. Büyük resımlı kıtapları göstererek okuyun,şarkılar söyleyin devamlı konusun bebegınızle.o dönemlerde en cok bu tarz aktıvıteler yapabılırsınız
Eymeninannesii35 26262626 poşet tehlikeli olabilir canım hışırtılı kitaplar var onlardan alın isterseniz ☺️