Altunece41 Bebeğim 3 kere boğulma tehlikesi yaşadı uyurken dr reflu dedi varmi böyle olan yardim edin lütfen
egeninanns Altunece41 reflü yatağı kullanabilirsiniz . Ben hala onda yatırıyorum bi de yan yatırıp arkadan yastıkla destekleyebilirsiz
Serapveminikleri Altunece41 ilaç ve mama yada anne sütü kıvam arttırıcı ilaç kullandık reflü yatağı aldık ve çok dikkatli davrandık 9 ayın sonunda geçti çok şükür ama bizimde başımıza çok geldi ki Allah’tan hro yanındaydım burundan ağızdan atıyordu 🙏
Minnakkkkk Serapveminikleri 7bucuk aylığız bizimde şuan hala var devam ediyir bnde aynı şekilde korkuyorum tek birakamiyorum ama çok hareketli nasıl yaturacam reflü yatağına acaba
egeninanns Altunece41 bizde çok yaşadık bu sorunu ben yanımda yatırıyorum yan şekilde . Beşik beni korkutuyor açıkçası
Arasannesi Altunece41 tabi.hem kusmasını azaltır hem de bogulmaları engellemesi açısından önemli.beslendıkten hemen sonra yatırmayın bıraz eğimli bır sekılde tutun kucagınızda.gazını muhakak cıkarın.doktor bize bir de gavıscon vermıstı toz seklınde ve onu kullandıktan sonra gectı bebegımın reflüsü
Altunece41 egeninanns yanimda uyutuyorum beşiğe hiç alışmadi ve suan hiç uyumuyoruz 3 gün oldu uykusuzluktan bayilcam biyerde
egeninanns Altunece41 o kötü olmuş . Benim oğlan yanımda pek uyanmaz gerçi doğdu doğalı yanımda yatırdım alıştı baya
Serapveminikleri Altunece41 al.cnm eğer alamasan da netten bak ona göre yatağının altına yastık koyup ayarlayabilirsiniz , emzirdiginde basi yukarda olsun ve hemen kaldırma biraz bekle kaldırdıktan sonra gazını muhakak çıkar başını yan koy 🙏
Serapveminikleri Minnakkkkk artık yatmaz cnm büyümüş 😍yastık koy yatağının altına baş tarafı yüksek tut insallah hemen geçer ilaç devam ediyor musunuz
Serapveminikleri Minnakkkkk gaviscon toz cnm bide mama veriyordum tickher mi ne kıvam.arttirivi toz kullanıyorduk