Elanursemiz Bebeğimi hava güzel diye balkona yemek sandalyesine koymuştum sanırım üşütmüş burnu akıyor ve boğazı dolu gibi acil yardım
Yesidil Elanursemiz benm bebeğimde 1 yaşında geçen hafta hava çok güzeldi çıktık her gün hava almaya çıkıyoduk amano gün baya durduk arabaya da binince baya terledi üşüttü 1 haftadır ne yaptıysam burun akıntısını geçiremedim. Xclear vardı onu sıkıp aspiratörle çekiyorum ama yok başka bişeyi de yok. Ama burnunda geçmiyor geceleri tıkanıyor. Bugün biraz iyi mandalina portakla yediriyorum hep inş geçer sizinki de bizimki de
Serapveminikleri Elanursemiz duş aldır burnunu açmaya çalış yarın kusturmaya çalış ki balgamini atsın cnm rahatlatır onu
egeninanns Elanursemiz ılık duş, bol emzirme bi de veriyorsanız c vitamini desteği iyi olur . İnşallah hemencecik düzelir kuzu
Mom088 Elanursemiz benimde kızımın burnu akmaya başlayınca doktora götürdüm zaditen verdi hergün duş aldırdım 1 hafta sürmedi geçti çok şükür ateş yoksa korkmayın hiç geçmiş olsun
Elanursemiz Mom088 ateşi yok evet nefes alırken hırıtlı oluyo insallah yarın olsada banyo yaptırsam eşimde bir sürü şey dedi sanki ben üzülmüyorum 🤦🏻♀️
Mom088 Elanursemiz canım bebek bu çok hassaslar çabuk etkileniyorlar sıkmayın canınızı balkon eser hava güzel bile olsa siz dikkat edin eşinizde bu durumda üzerinize geliyorsa hiç aldırış etmeyin suçlu hissetmeyin dediğiniz gibi sizinde bebeniz
Elanursemiz Mom088 evet ve p kadar dikkat ediyorum ki her seferinde inanılmaz güzel bi annesin diyodu kötü olunca böle oldu 🤦🏻♀️ Çok biliyosan sen bak diyorum bende , bunalmışım zaten gece uyuma gündüz uyuma başım dönüyor artık vallahi
Elanursemiz Yesidil ayyy insallah Allahım şifa versin ya genişlerimize hiç de uyumuyor ememiyor nefes alamadığı için burnuda akınca hırıl hırıl ediyor daha bugün akşam böle oldu ama çok huzursuz insallah yarın bol C vitamini banyo yaptırınca toparlar diye düşünüyorum 😢
Elanursemiz Serapveminikleri duş aldırınca burnu açılır diye akşam hiç ellemedim zaten huysuz bunaltmak istemedim