Metonunannesi Kizlar bebeğim çok gazlı diye metsilden sab simplexe geçtik ama prospektuste 15 damla yazıyor tek seferde 15 mi yoksa sabah öğle akşam 5 er damlami bu arada bebeğim 1 ay 5 günlük
Minneee Metonunannesi Biz de bu damlayı kullandık. İlk seferde kıyamayıp 5 damla vermiştim bütün gece sancı çekti. Gazı hareketlendirdi ama çıkabilecek kadar değil. 🤦🏻♀️
Edayaz Metonunannesi doktor bize her seferde 15 damla demişti yani 45 damla günlük ama doktorunuza danışarak damla sayısını belirleyin
Hcy Metonunannesi 2 aylık oğluma 6 saatte bir 5 damla kullanıyorum (Dr öyle dedi) ama ekstra mommys bilis gece de kullanıyorum.
mervenur_kcbs Metonunannesi metsil içinde 1 kez 5 damla veriyorum samp simplexi günde 3 kez 7 şer damla veriyordum
Minikk1 Merhaba bizde bugün o damlaya geçiş yaptık 7 damla günde 3 kez dendi bence doktorunuza danışmalısınız bebeğim 28 günlük
Metonunannesi Edayaz canim covit nedeniyle hastaneye gitmeye korktuğumuz dan doktora ulaşma şansınız yok sizlere bı sorayım dedim
Hcy Gokalpsmom06 gündüz olanı simetikon içeriyor (sab simplexle aynı) gece olanı hem gaz hem rahat uyku için. Ben akşamları vermeye başlıyorum gece rahat uyusun diye. İşe yarıyor diyebilirim.