2907202067 Ble yöntemi ile neler veriyosunuz bebelerimize hanımlar 8 ay 16 günlüğüz bi ara verdim.brkoli ve havuç ama ağzına yemek.yerine yere attida 😅😅 sizler neler veriyosunuz başka şey olsa hemen ağzına sokar ama bunları attı 😅😅
melektolga 2907202067 şu anda siz tadım değilde öğün yemeniz lazım galiba çorba gibi falan ne erken nede geç kalınmalı diyor ya doktorlar
BademsMam 2907202067 büsküvi, brokoli, havuç, muz, elma, armut, ayva, kayısı, incir elime ne geçerse eline veriyorum yani 😊
2907202067 melektolga zaten 7 aylıktan beri pütürlü ve çorba veriyorum artık alıştık herşeye ama dediğim gibi herşeyi ağzına götürür ama tabaktaki sebzeyi bir türlü götürmüyor 😅
Mervee35 Bizde 8 aylığız. Normal yemeğini yer ama eline havuç salatalık veririm yesin diye yemiyo malesef. Üzülüyorum bende
2907202067 BademsMam bende havuç veriyorum elma yi bütün veriyorum eline öyle yiyor.kemiriyor daha dgrusu
2907202067 Hllozz hahaha şimdiden kolay gelsin inanın en başta uff kendi karnimi zor doyuruyorum böyle iyiydi diyodum inanın şimdi alistim kısa kısa yemeğini hazırlıyorum kahvaltı vs. Inanın çok guzel ve çok zevkli o bi kaşık alınca o kadar mutlu oluyorumki onların karnı doğusunda biz aç kalmakta olur. Can evlatlar ❤