Bebisiiiim Deneyimsizanne ben Kargocu değilim. Ama doğru daha fazla da alınabilir. Dediğim gibi çok eğitim alıyorlar üniversite mezunu olması şart.
Deneyimsizanne Erenela_ Şahıs şirketi açıp kendi aracınla dağıtım yapman gerekiyormuş. Kendi işyerin gibi düşün yani kargocuda çalışmıyorsun. Günlük 100 civarı dağıtarak aylık kazanç zaten masraflrı çıkınca 7-8 büne geliyor🤔
Bebisiiiim Deneyimsizanne küfür argo ille müşteri yüzüne söylememesi lazım. Ufacık ima da bay bay olur. Yüzüne geçtim sokakta bile telefonla konuşurken üstünde forma ile dikkat etmesi lazım. Mükemmel bir iş. Harika bir kazanç.
Bebisiiiim Deneyimsizanne onu boş verelim 😜 geçen onlara eğitim veren eğitmen arkadaşlarım geldi onlar söyledi bana da. İyi para ama tabi bir kaç şikayete bakar. 🥲
Deneyimsizanne Bebisiiiim İşini düzgün yapan neden şikayet alsın ki, ben mesela her expres siparişimden sonra yüksek puan verip yorum yapıyorum. Emek veriyor insanlar, desteklemek lazım bence 👍🏻
Bebisiiiim Deneyimsizanne tabi canım kaç senedir çalışıyorum bende. Ama ararsın mesela şu işim var şu saatte gelebilir misiniz diye gelemem edemem vs der alır şikayeti herkes bu devirde kusur arama peşinde. Kimsede hoş görü kalmamış ki.