Hatice_nur07 Ucuz_bandana7 diye bir site var internette alışveriş yapan var mı kızım için bişeyler almak istiyorum 💕🥰
cokgezenti_30 Hatice_nur07 minibabyykidss diye bi site var ordan alıyorum aşırı güzel ve çok memnnum bakabilirsen instgrmda
Hatice_nur07 cokgezenti_30 bebeğimin 2 aylık olması dışında hiçbir sorun yok hepsi cok güzel ama biz daha minnakız dediğim sitede küçükler için güzel şeyler var da uygun fiyatlı bide 🌸
cokgezenti_30 Hatice_nur07 benim kızım da minicik pramatüre doğduk 4 aylığız ama hala miniğiz kilo olarak faln ama ordan aldıkların tam oluyor birde uygun fiyat olarakta
Hatice_nur07 cokgezenti_30 genelde cocuk şeyleri var sanırım orda bebek kıyafeti göremedim detaylı bir daha bakayım ozmaan
cokgezenti_30 Hatice_nur07 ya ben ucuz bandana yazınca sadece aksesuar bakıyorsun sandım kusura bakma canım ondan orayı söyledim kıyafet yok tabi orda
Hatice_nur07 cokgezenti_30 zaten bende yanlış siteye bakmışım 😂 smdi baktım dediğiniz sayfaya bandana da arıyordum iyi oldu onları ordan alayım teşekkür ederim 🥰
cokgezenti_30 Hatice_nur07 bende öyle yapmıştım canım fiyat yoktu yaklaşık 30 tane ürün almıştım hepsi çok iyiydi