Karabiber57 Kızlar postlar açmıştım demin öğrendim pozitif çıktı evdende dışarıya çıkmayan biriyim kafayı yicem atlatanlar naptınız nasıl beslendiniz şuan ağır belirtim yok sadece tat koku yok 6 aylık bebeğim var lütfen yardım edin sinirden ağlıyorum😔
Zalimsin Karabiber57 çok geçmiş olsun ben 7 ay önce geçirdim emziriyordum ilaçsız atlattım çok bişeyim de yoktu gribi bile daha ağır geçiriyorum tat koku 1 hafta sonra yavaş yavaş gelmişti inşallah sen de kolay atlatırsın ❤️
-erCansu- Karabiber57 c vitamini aldım bol bol su benmde tat koku gitmişti ağır gecmesede pskljsii yetiyor çok geçmiş olsun oğlum emmiyodu dibimden ayrilmiodu nekdr maske taksamfa onada geçti 2gun hafif ateşle atlattı çok şükür
Elifeslem1 Karabiber57 bebeği kucağına alırken mutlaka maske tak hatta geçiren kadar evde maske ile gez bil sivi iç meyve portakal özellikle
Duygusuz Karabiber57 benimde eşim pozitif 3 gündür rahatsızdır bugun pozitif cıktı 3 gün önce de temizlik yaptım o cocuklara baktı 2 aylık bebegim 6 yasında böbrek rahatsızlığı olan ofllım hep ona yakındı. Nuhun oglumun sesi catallanmaya basladı cok korkuyorum cocuklarıma bişey olcak diye İnş bebeklerimiz gecmedem kolayca atlatırız cok gecmiş olsun
Mother_54 Karabiber57 benden test almadılad pozitif olsan bile yapacak bi şey yok dediler , size ilaç falan verdiler mi
Karabiber57 Mother_54 hayır daha akşam öğrendim yarın filyasyon ekibi gelir onlara söylicem istemiyorum ilaç diye
Duygusuz Mother_54 neden almadılar ki bende emziriyordum eşimin pozitif cıkınca benden almaya geldiler