Bernagkgkz Güzel anneler oğlum 10 ay 28 günlük bugün koltukta sıralarken bırakıp ilk adımını attı çok heyecanlandım ☺️ Ne zaman yürür tecrübelerinizi paylaşır mısınız? 🤗
QueenMom__ Bernagkgkz bizim oğlanda 9 buçukta ilk adımını attı ama bi kaç kez düşünce korktu sonra hep tutunarak yürüdü . 1. Ayın sonunda tamamen yürümeye başladı düşe kalka. 11 de artık koşarcasına yürüyodu baya🤗 1 ay sürebilir ortalama canım ne zaman hazır hissederse 🌸
mirayyy20-20 Bernagkgkz hayırlı olsun ❤️ benim kızım da 10. Ayina girmek üzere yaklaşık 15 gündür koltuk kenarında 2-3 adım atıyor ne zaman sizin aşamaya geçer ben de size sorayım 😂😂
QueenMom__ Bernagkgkz erken yürümesinin tek sıkıntısı bacaklarının henüz o kadar güçlü olmaması pıt pıt düşe düşe öğrendik bizde sabret yakındır 😍🤗
Bernagkgkz mirayyy20-20 merhaba ☺️ Benim oğlum baya erken başlamıştı sıralamaya hatta emeklemeden sıraladı baya uzun sürdü yani 😅 2 buçuk ay falan 🤦♀️😀
Bernagkgkz mirayyy20-20 benim bebeğimde öyle yaptı baya seri sıralıyordu hemde emeklemez artık dedim emeklemeye başladı 😀 emeklemese belki yürümeye başlamış olurdu şimdi emeklemek kolay geliyor 😀
cikolatali_waffle Benim de 10 ay 12 günlük bebeğim bi kaç gündür bırakıp adım atıyor arada bende sizin gibi heyecanla bekliyorum.