Sedaurgnc 46 gün önce doğum yaptım 1 hafta önceye kadar ne bi şişlik ne bir rahatsızlığım vardı şimdi dikişin üat kısmı ile alt kısmında şişlik var bu şekilde olan var mı acaba doktora gitmelimiyim
2kezanneoldu Sedaurgnc merhaba bende 30 gün oldu sezeryan olalı benimde dikiş üstünde şişlik oldu çok fazla yorulunca dinlenmeyince oluyor o şişlik benim iç karnım acıyor hagla
QueenBeee Sedaurgnc benim de şişlik ve uyuşukluk vardı 3 ay boyunca bu uyuşukluk sürer şişlikte zamanla geçer dedi doktorum gerçekten öyle oldu sadece bi tarafta hafif şişlik ve uyuşukluk kaldı
Sedaurgnc Lilav21 ya benim dikişde değil böyle altla üstü şişmiş gibi değişik böyle değildi üst kısmında hemen o uyusukşuk gitti şişlik kldı göbeğim dikişi kapatıuor gibi ve öyle değildi anlam veremedim
Sedaurgnc 2kezanneoldu yaa cok gecmiş olsun benimde alt ve üstde şişlik var merak ettim doktora da gitmek istemiyorum pandemiden dolayı cok yoğun
Sedaurgnc Fata2014 ben dokunabiliyorum ama üstüne cok baskı uygulayamıyorum dedipiniz gibi şişlik asırı rahatsız ediyor