EsraTurna Selam güzel anneler kızıma4ay aşısı yaptıracağım kaçtane yapılıyor acaba sonrasında ateş ve huzursuzluk yaşayan var mıdır
nursocum EsraTurna Her çocuğun aşıya gösterdiği tepki farklıdır. Umarım ateşlenmez ama bi kaç gün huysuz olabilir. Şifa olsun 🙃
Ozgdfn EsraTurna Bizim ilk gün 37.5 oldu sadece ateşi biraz huysuzluk vardı bide çok inledi sanırım ağrısı vardı yatmadan bı çay kaşığı calpol verdim
Zeynebinannesiii Wallaha kuzum biz de ateş olmustu ve kızım çok huysuzda 2 saat aralıksız ağlayarak ortalığı birbirine katmıştı 🥴🥴susturabilen ask olsun 🙄🙄 içi geçmişti yavrumun ne yaptıysam susmadı ve asla uyumak istemiyor asla uykuya direniyor
Zeynebinannesiii EsraTurna iyi olmaya çalışıyoruz kuzum biz de şimdi bir de idrar yolu enfeksiyonu gelişti maalesef 1 haftadır o da var 🥴
EsraTurna Zeynebinannesiii en kısa zamanda inş düzelir kuzum ya çok zordur sizin içinde rabbim size bağışlasın ❤️
Alvin0 Benim kızımdada ateş yapmıştı 4. Ay aşısı huysuzluk yoktu güzel uyudu ama ateşi en fazla 37.7 oldu bi çay kaşığı calpol verdim sürekli kontrol ettim bol bol emzirdim sabaha biseyi kalmadı
Alvin0 EsraTurna inşallah atlatırsınız bol bol emzirin rahatlar aşıdan sonra şurup mutlaka verin yarim çay kaşığı rahatlatır ben öyle yaptım huysuzluk hiç olmadı.