Bursa97 Kızlar biraz özel olucak ama vajinamda yanma var kaşıntı veya akıntı yik sadece yanıyor bugün başladı doktora gidicem ama şuan çok rahatsız ediyor var mı nasıl gecicegune daiil bir bilgisi falan olan
Rabia_deren Bursa97 enfeksiyona benziyor. Sirkeli suyla yıka canım. Sirkeyi çok koyma ama tamamen geçirmiyor ama rahatlatıyor. Birde yoğurt sürebilirsin o da baya rahatlatıyor.
masal28 Bursa97 Ev yoğurdunu bir pamuğa sürün, vajinanıza sürün iyi bakteriler ürettiği için çok iyi geliyor. Hamileyken çok kez yapmıştım hepte yararını gördüm
ballilokmaninannesi @Bursa97 idrar yolu enfeksiyonuna benziyor şikayetleriniz bol bol su için maydanoz suyu da iyi geliyor geçmezse doktora gidin
Bursa97 Rabia_deren Evet daha öncede bir Cook kez enfeksiyon olmuştum boylr bir doktora gidicem ama şuan geçici çözüm arıyorum o yüzden sordum
Bursa97 Rabia_deren ilerleyen saatlerde biraz rahatlattı canım sağol kısa zamanda bir doktora görünüm iyi olucak
Bursa97 Rabia_deren Ben hep bu skintiyi yasayim ya evlendiğinde berinilac kullanıyorum geçiyor sonra birdaha birdaha hatta en son tedavide hamileymisim haberim yok sonra tabi öğrenince tedaviyi bıraktım mecbur hamileyken normaldi şimdi gene başladı
Bursa97 masal28 evet canım geçen burda bir arkadaşta yazmıştı postumun altına denedim iyi geldi şükür
Fatma66 Benimde oluyordu gebeyken sirkeli ılık suyla her taharetten sonra siliyordun pamukla beni çok rahatlatmıştı. Geçmiş olsun