BerivAna 1 yasındaki kızım için aldırdım fakat eczacı kullanımı hakkında bilgi vermemiş üzerindede yazmıyor nasıl kullanıcaz kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Selinsu1 BerivAna 1 cay kasigi veriyodum ise yaramadi sonra 1 tatli kasigi verdim yine bi ise yaramadi ben ictim 40 damla yine bi ise yaramadi attim cope😄
Mom091 BerivAna arkasında yazıyor kaç damla kullanacağınızı. Ayına göre hesaplayıp verebilirsiniz. Kızım 1,5 yaşındayken 15 damla veriyordum ben😊
Selinsu1 BerivAna belki sizde yarar deneyin görün benim canavarda ise yaramadi. Pahali bisey zaten bidaha almam
BerivAna Merveliya1 öyle mi tesekkür ederim cnm çay kaşığıyla direk içiriyorsun dimi? Yani süte falan karıstırmıyoruz?
Merveliya1 BerivAna aynen canım direkt çay kaşığı bize doktor 20 damla demişti çok uyku problemimiz olduğu için 1 buçuk aydır kullanıyoruz uykuya geçişini hızlandırıyor eskiden çok daha kötüydü uykumuz yine iyi denilemez ama en azından uykuya geçirsin o bile önemli benim için
Egeninannisiii 1 yaşında oğluma 8 damla veriyorm uykuya geçişi hızlandırıyor uyumasına hiçbir etki olmadı maalesef