Selinsu1 14 aylik kizim altin kupe aldik eczanede deldircem ama once onlar mi gecici bi kupe takiyo yoksa direk altin kupesini mi takarlar bide krem falan bisey surmek gerekiyor mu
MutluYaprak Selinsu1 onlar geçici küpe takıyor 15 gün o duruyor sonra siz kendi istediğiniz küpeyi takıyorsunuz onlar sprey sıkıp deliyor hiç birşey yapmanıza gerek yok
ikizbabymom Selinsu1 galiba eczaneler takmıyomuş artık öyle bi post hatırlıyorum sanki tam emin değilim ama bi de uzmanlar 4 yaşı öneriyolar kulak deldirmek için benim kızım kulağını çekiyo mesela sinirlenince acele etmesenmi
Mom091 Selinsu1 onların taktığı küpe ucu daha kalın olduğu için onunla deliyorlar. 10-15 gün onlar kalıyor kulağında. Daha sonra siz isterseniz kendi küpesini takarsınız💐
SedaMeyra Ay benim için karin ağrısı bu durum ya kızım küpe de küpe diye her gjn basimin etini yiyor herkesin kupesine atlıyor istior henuz 28 aylik
ikizbabymom Selinsu1 ben çok yakıştırıyorum halam ilk küpelerini aldı kuzumun ama korkumdan deldiremedim
Selinsu1 ikizbabymom ne kadar kucuk o kadar iyi benim 6 aylikken deldirmisler. Ben kizima gec bile kaldim