Zekimurendebizigorecekmi Kızlar tatlı tarzı şeyleri yaparım ama sahura şöyle yumuşacık zeytinli poğaça yapmak istiyorum . Var mı garanti tarifi olan ??
pogacayanakli_aylamm Zekimurendebizigorecekmi benim hep yaptığım ve çok lezzetli bi poğaça tarifindeb yapıyorum. Nefis yemeklerde de var tarif her yapisimda güzel oluyor. Bayatlamayan yumuşacık poğaça yazarsanız çıkar. Birde Tepsileri dolduran pamuk poğaça var o da çok güzel oluyor.
Mom870 Zekimurendebizigorecekmi 5 du bardağı un 2 tepeleme şeker 1 silme tuz çorba k. Bunları karıştır sonra Su bardağına 1 parmak eksik sıvı yağ 1 tam bardak süt 1 şişe sade soda ve 1 paket maya iyice yoğurun 1 saat mayalansın sonra şekil verin üzerine yumurta sürün 1 saatte tepsi mayalaması 200 C fırında pişirin ☺️
Fun Zekimurendebizigorecekmi kız bak üşenmedim senin için attım bu tarif acaip efsane oluyo 😬 ikinci gün hala pamuukk
Zekimurendebizigorecekmi Mom870 Ayy canım ben şimdi görüyorum bu tarifi :) teşekkür ederim zahmet edip yazmışsın 🌸 bu da dursun burada arada denerim farklı farklı
Zekimurendebizigorecekmi Fun Çok teşekkür ederim çoğu kişi bu tarifi yapıyor ve memnun sanırım deneyeceğim bunu da 🙋🏼♀️🌸☺️
Zekimurendebizigorecekmi ikizbabymom Valla canım yumuşak olsun istiyorum .. ikisinin arasında ki fark ne pek bilmiyorum da
Ssevey EmineYilmaz Bende bu tarifi sürekli yaparım 3 günde dursa hiç bayatlamıyor yumuşacık kalıyor 😋
Pinarsah18 @Zekimurendebizigorecekmi 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 3 yemek kaşığı şeker 1.5 tatlı kaşığı tuz 1 paket yaş maya Unu göz kararı ayarliyorsun 1 saat mayalaniyor yumus yumus bir pogaca oluyor.
Zekimurendebizigorecekmi Pinarsah18 Tamamdır canım çok teşekkürler içine koyduğun malzeme farketmez herhalde değil mi
Esra4646 Bir bardak ılık süt Bir bardak ılık su Bir bardak iki parmak eksik yağ Kuru maya Yumurtanın beyazı 3yemek kaşığı şeker Bir tatlı kaşığı tuz
ikizbabymom Zekimurendebizigorecekmi tadları farklı oluyo bi de mide problemi olan insana mayalı iyi gelmez yanma yapıyo
Kagansmother Zekimurendebizigorecekmi olur ya ben de yapıyorum arada genelde böyle duzeltmeler yapmam ama cok gözüme girdi dayanamadım 😅 😃