Ozguur Merhaba, ilk dişlere kullanmak için diş fırçası olarak hangi markayı önerirsiniz ve silikon mu kıl fırça mı olmalı tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi ?
SeverusSnape Ozguur silikon kıllı diş fırçasının kıllarını yedi benim kızım. Yedi derken, tek tek koparttı ve tükürdü. Hiçbir anlamı yok yani boşa verilmiş bir paraydı. Nuk stoperli diş fırçasını öneririm. O kesinlikle daha iyi.
Mora Ozguur Ben 1 yaşına kadar parmak fırça ve su kullandım sonra jack N’jill diş fırçası ve muzlu macununu aldım öyle devam ediyorum
Ozguur Mora jack in hangisini kullandınız acaba sarı silikon olandan mı şu üzerinde figürlü kıl fırçadan mı
Ozguur tuananilmoms jack in hangisini kullandınız acaba sarı silikon olandan mı şu üzerinde figürlü kıl fırçadan mı
merwick Rooca elmalı diş macunu kullanıyoruz biz ama 1 yaşına kadar parmak fırça kullandık, çok sevmiyor fırçamalayı ama bence nuk diş fırçası güvenli de tavsiye ederim
BiricikAilem Ozguur Rocs aldım ben diş fırça ve doğal içerikli macun. Fırça bebek için tutuş kolaylıklı yapılmış, seviyor oğlum.Macun çok daha önemli çünkü bebekler macunu yutuyor doğal içerikli olmalı.
BiricikAilem Ozguur Bizler gibi gargara yapmasını bekleyemezsiniz zaten. Azıcık bir macun koyun, bittiğinde parmağınızla şöyle bir ağzını dudaklarını silersiniz su içirirsiniz üstüne o kadar.
Thesra Ozguur Bebeklere özel diş macunlarında çalkalamaya gerek yok.Ama siz yine de parmağınızı suya değdirip dişlerini silebilirsiniz.Büyüdükçe çalkalamayı öğreniyorlar