Nurdn55 Selam anneler bebeğim 5,5 aylık dil bağı olduğunu farkettik. Emmesinde vs herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Bu sorunu yaşayan varmı neler yaptınız ? Ameliyat mı olması gerekiyor ilerde ne gibi sorunlar oluyor.
Gamze-S Nurdn55 ameliyatlık birşey olmuyor canım hiç merak etmeyin. Saniyelikle bişey hemen kesiyorlar uyuşturulmuyor bile
Benbilmemanam Nurdn55 ben dogar dogmaz farketmistim. Genel cerrahi bolumune gittik ve 3 4 dk bile surmedi uyusturmadan kestiler hemen. Ilerde peltek konusmaya yol acar dedi. Dişleri cikmadan kestirin yoksa anestezi almasi lazim dedi. Oylece kestirdik biraz agladi sonra gecti gitti canim
Nurdn55 Bnsu bugün kuzenim farketti ben hiç farketmedim kendimede kızıyorum nasıl olması getektpinide bilmiyorum bu zamana kadar sorunda yasamadık. 😢
Nurdn55 Gamze-S Benbilmemanam bebeğim 5 ay 18 günlük eminim bariz birşey olsaydı bende farkederdim. Kilo alımında yada emmesinde sorun yasamadık. İleri seviyelerimi var acaba böylemi oluyor yoksa sorun yokmu anlamadım. Kend kendimide yiyorum şuan yarın doktora gideceğim.
Nurdn55 -erCansu- @ Eyllebr kuzenm farketti yani o söyledi bende dikkatlice baktım cok iyi anladıgımda soylenemez bariz bişe yok ama o dilini dısarı cok cıkaramıyo vs dedi öyle
-erCansu- Nurdn55 3 günlükken farkettim kesmediler hatta çok eziyet çektik emme probleminde vardı sonrasında ameliyat ve narkoz gerektiği için ben konuşmasını bekledim konuşma problemi yaratiyormus ama bı sıkıntı yok oyuzden kesilmesinde gerek yokmuş
Gamze-S Nurdn55 benim oğlumunda emmesini etkileyen bir durum yoktu ama ilerde konuşmasını etkileyebilir diye kestirdik canım. Hiç korkulacak bişey değil çocuk doktoru bekleyelim belki konuşmasını bile etkilemez dedi ama sünnet olurken cerrah riske gerek yok diyince kestirdik
ilknur06 Nurdn55 ameliyat değil bir kaç saniyelik müdahale sadece. Eğer yapılmaz ise ileride konuşmada güçlük ve konuşma bozukluğu olabiliyor