ilosasell Bebişlerinize nasıl oyuncaklar alıyorsunuz acaba Bizim oyun halımız vardı artık çok dikkatimizi çekmiyor 🙈 çıngıraklı oyuncaklarımız var Bi kaç tane ışıklı var ama artık sıkılmaya başladı sanırım biraz oynayınca sıkılıyor 😂 Hışırtılı kitap almayı düşünüyorum başka önerisi olan var mı
BademsMam ilosasell oyuncaklardan hemen sıkılıyorlar hemen. Benim kızım daha çok telefon kumanda poşet şişe kağıt öyle şeylere saldırıyor 🤣🤣 bir dünyada oyuncağı var hiç birinin suratına bakmıyor
41esra ilosasell şarj kablosu ilaç kutusu kumanda ıslak mendil paketi poşet şişe🤣🤣🤣🤣 bugün şoka ışıklı müzikli kumanda halka geçirme ve çıngıraklı top gelmişti onlardan aldım her gün biriyle oynasın diye sevdi her gün aynı şeyi görünce sıkılıyor
Adnan ilosasell hışırtılı kitap yerine eline poşet ver daha cok severek oynar 😁Oyuncaktan başka hersey dikkatlerini cekiyor 😁
Minikbirkalp Hususi kumanda aldik biz oğluma tavsiye ederim evde o kadar oyuncak varken tek dikkatimizi çeken şey kumanda poşet pet şişe mama kaşıkları ıslak mendil genelde bunlar bizim oyuncaklar 😊😊
Minikbirkalp ilosasell aynn aynn ondan çok ben oynuyorum ama yok imkansız zorla bi iki bakıyor suratlarına sonra sıkılıp bırakıyor 🤗🤗