Bende şu an covid pozitifim. 10 aylık bebeğim var. Emzirdiğim için ilaçları içmedim. Hatta normal zamandan daha çok emzirdim kızımı. Bağışıklığının bu dönemde daha güçlü olması için. Çünkü 7/24 birbirimize yapışık geziyoruz. 2 gün önce kızım 40 derece ateşleri gördü, ambulansla hastaneye gittik. Kan değerleri temiz olduğu söylendi, ateşi düşünce eve geldik ama şu an hem öksürüyor, hem burnu tıkalı ve akıyor. Sakin olun. Dikkat ederseniz eğer ayaktan atlatırsınız. Benim 2 günüm kaldı sadece. Bol bol dağ kekiği çayı için, sarımsak ve soğanı bol yiyin, süt zencefil ve bal üçlüsünü için, bol bol c vitamini alın. Ağır bir grip olmuşsunuz gibi düşünün. Kızımla aynı yatakta uyuyoruz, bu süreçte kendi evimizde değildik çünkü. Kızım maskemi takmama bile izin vermiyor. İçinizi ferah tutun sizde, gelip geçecek öyle düşünün. Bebeğinizin ateşi çıkarsa calpol içirebilirsiniz. Ilık sulu bezlerle kompres yapabilirsiniz acilde bize öyle yaptılar. Bu da geçecek öyle düşünün. Sizde yemeğinize dikkat edin, iştahsız olmayın, bu hastalık yemekle geçiyor inanın.