BabyGirl Kızlar doktorunuza ilk kontrolünüzü ne zaman oldunuz? Normal doğum yaptım dikişlerim var ve ilk kontrolüm doğumdan 40 gün sonra dedi doktorum ama o sıra memlekete gidicem yani doktoruma gidemicem napsam bilemedim ? Sizlerin ilk kontrolü ne zamandı?
Rukiyee BabyGirl Doğumdan bir hafta sonra dikişlerime bakmak için çağırmıştı. İkinci muayene kırkıncı günden sonraydı.
fatmanurkantar BabyGirl ben 40ım çıkmadan ameliyat oldum 53. Günde gittim acil bir durum olmadıkça bundan sonra yılda bir kere gelsen yeter herşey yolunda demişti alttan muane etti
Aybk BabyGirl benmde doktorum 40 gün sonra gel demişti, bende istanbula geliceğim için o zaman, 38. Gündü gittiğim de
zeyatmaz BabyGirl doğumdan sonra 5. gün de çağırdı. Dikişlerime baktı. Daha sonraki kontrol için de 40.ımda çağırdı
cicer0 BabyGirl ben doğumdan 5 gün sonra gittim ve kanamam vardı zaten kanaman oldugunu bile bile çağırıyorlar canım.
fatmanurkantar BabyGirl zaten bile bile çağırıyorlar hatta sprial taktıracaksan 40dab sonra normal Doğum yapan kadınların adet olmayı beklemesine gerek yokmuş takabilirim demişti doktor
Rukiyee BabyGirl çatı muayenesi gibi değildi hafif dokunarak baktı. Kırkım çıkınca yine dikişlere baktı ultrasonla rahmin durumunu kontrol etti ve smear testi için sıvı aldı.
BabyGirl Aybk cicer0 Peki nasıl muayene ediyor yine parmakla fln mı yoksa sadece dikişlerin durumuna mı bakıyor. Bide temizliği nasıl yaptınız bu süreçte kızlar 🤭 ağdaya gidilmez sanırm dimi 😬
cicer0 BabyGirl hem el hem de ultrason ile bakti, bebegim dışarıda pusetteyken rahmime bakmak cok tuhafti 😅 dikişlerim düşene kadar jilet ile etrafından temizledim ben.
Aybk BabyGirl altta muayene ediyor eliyle bakark🤗 yani benm doktorum öyle yaptı, ben jilet kullanıyorm
BabyGirl zeyatmaz cicer0 fatmanurkantar Çok sağolun kızlar ozaman ben de doktoruma söyliyim de erken tarihte yapsın kontrolü 🤷🏻♀️
Mer2626 BabyGirl doğumdan 1 hafta sonra çağırdı dikişleri kontrol wtti 1 ay sonra yine gel dedi ama ben gitmedim 😊
Aybk BabyGirl çatı muayenesiyle aynıdır bence ama ben 2 sindedr birsey hissetmedim, neden korkuyosnzki