Ecrinbzkrt Arkadaslar 10 aylık oğlum alt iki dişi cıktı fakat gecen doktor kontrolunde bırsey yokken dün fark ettım siyah lekeler olmus doktoruma sordum onlar gecıcı korkma dedı bu aylarda olup daha sonra gecen varmı inş gecıcıdır dier dişlerde olmaz🤲🏻
Nurahmet Ecrinbzkrt bizde de bugün oluşmaya başlamış çok korktum görünce neden olur acaba ve geçer miymis 8 aylık oğlum🙄
percem Ecrinbzkrt canım kan ilacı ne kullanırsan kullan Demir florürle tepkimeye girer ve leke yapar. O yüzden her kan ilacından sonra dişlerini temizlemen gerekir. Hangi marka olursa olsun leke yapar. Mutlaka temizlemelisin
Cheddar Ecrinbzkrt doktora danışarak değiştirin bence dişte leke yapmaması için. Bestiron, ocean ve sidefer markaları leke yapmıyo
Aryemus_3 Cheddar Biz sidefer kullanıyorduk ama değerleri düşük cıktı dr ferrozinc verdi lekeyi sordum sonra geçer sidefer kar etmez artık dedi düşük diye
Ecrinbzkrt Cheddar cok tesekkur ederım doktoruma sorucam ve bunlrı kullanıcam en azından dıer dıslerde yapmasın suan sadece alt iki dısımız var
Ecrinbzkrt Aryemus_3 bızımde dusuk cıkınca 1aydır 5aksam 5 sabah olarak verdı damlayı sonrası oldu gecen cuma kontrolde beyaZdı
Cheddar Ecrinbzkrt parmak fırça edinin karbonatlı su ile minik minik fırçalayın, bebek pamuğu da olur.
Aryemus_3 Ecrinbzkrt Ben verdiğim andan oluşmaya başladı silmeye çalışıyorum pek bırakmıyo ama dişten önemli dedim boşverdim kansızlık sonucu pek çok hastalık oluyo
Cheddar Ecrinbzkrt şuan kuş ağızlıdır o şimdi 😻o yüzden pamukla daha rahat silersiniz 1 yaşından itibaren kullanabilirsiniz
Ecrinbzkrt Aryemus_3 orası öle tabıkı cnm ama renk yapmıyan damla varsa tabı onu tercıh ederım bakayım sorucam doktoruma en azından dıer cıkıcak dişlerde olmasın
Ecrinbzkrt Nurahmet bana doktorum cıkarken kanala deymıstır gecıcı korkma dedı ama kullandıgımız kan ılaclarından oluyor bunlar ben doktoruma sorarak dun ılacımızı degıstırdım bakayım bu aldıgım dıer dıslerde yapıcakmı
Ecrinbzkrt percem denıyorum agzını acmıyorkı yapamıyorum ızın vermıyor su ıcırıyom arkadasından tek temennım dıer dıslerde olmaz inş cıkarken
percem Ecrinbzkrt benimki de 10 aylık diş çıkardıkları için daha huysuz olup açmak istemiyorlar. Ben ağız bezini ıslatıp siliyorum o da suyunu emmeye çalışıyor 😀
Ecrinbzkrt percem yerım yaa🥰 bı kac gun gecsın yıne denıyeyım bakım yaptırsa devamlı sılcemde işte bebe demısler bunlara😁🥰